Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Autós ülés vásárlása előtt...

Autós ülés vásárlása előtt állunk. Tapasztalatokat várnék, hogy melyik a jobb? 9-36 kg-os, vagy a 15-36 kg-os? Jó, ha emelhető a fejtámlája? Mit kell még néznem vásárláskor?

Figyelt kérdés
6 és 3,5 éves gyerekeknek kellene.
2013. febr. 12. 10:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki olyan gyerekülést vesz, amilyet gondol. Itt nagyon sok tanácsot adtak.

Abban egyetértek, hogy használt ülés semmiképp nem szabad venni.

Graco vagy Nania szerintem teljesen mindegy, tudjuk, hogy egyformán szar mindkettő. De ha erre futja, akkor erre futja. Kérdező, maradj a Maxi Cosinál.

Ha meg az se jó, akkor tegyünk félre havi 1000 ft-ot és nemsokára összejön a pénz az isofixes autóra, ha az megvan, akkor tegyünk félre megint havonta 1000 ft-ot és megvan az isofixes ülés:) Na, ez csak vicc volt ám.

Teljesen igazatok van, hogy a Graco nem jó, le is beszéltetek engem róla, de akkor is hasonló árkategóriás ülést tudok csak venni és ezek mind egyformán szarok.

Mindenkinek biztonságos és balesetmentes vezetést kívánok!

2013. febr. 12. 14:40
 32/34 A kérdező kommentje:
Az övterelő hasznos dolog? Anélkül már meg se érdemes venni az ülést?
2013. febr. 12. 16:54
 33/34 Golan Trevize ***** válasza:
49%

Az övterelő elvileg az ülés része.

Arra van, hogy a biztonsági övet lejjebb, a gyerek válla magasságában vezesse el.

2013. febr. 12. 16:56
 34/34 anonim ***** válasza:
65%

NEKünk is graco van mindkét gyereknek, semmi baj vele, szeretjük az övterelője is hasznos. A Nania tökre ugyanúgy néz ki szóval nem igazán értem hogy vajon mi az a hatalmas különbség köztük, az is egy olcsó ülés (15-36 osban ) meg a Graco Junior Maxi is ami nekünk van.

Szeretnék 25-30 ezer ft.os ülést mindkét gyerekemnek (6 és 3 évesek) meg bio kaját meg nike cipőt meg minden évben lovas tábort meg szörfleckéket, de nem engedhetem meg. Ez van.

2013. febr. 12. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!