Anyukák ismeritek a Cetirizin Hexal cseppet?
Figyelt kérdés
2,5 éves kisfiam kapta,mert még mindig köhög.Kapott antibiotikumot,köptetőt.Rengeteget javult,de már a nátha is elmúlt,nincs se hőemelkedése,se láza,a tüdeje tiszta, nem piros a torka.Ismeritek?Mennyire használ?2013. febr. 11. 13:20
1/7 anonim válasza:
Ez egy antihisztamin, vagyis allergiagyógyszer. A tüneteket csillapítja.
2/7 anonim válasza:
az én 2,5 éves fiam is ezt szedi,most is :) Vagy ezt szokta,vagy a fenistilt,ugyanaz.Ő is megfázásra,köhögésére kapta.Azt nem tudom segit-e,mert önmagában sose kapja,mindig kap mellé ha beteg még calcimuscot,cebiont,köptetőt,késő délután pedig köhögéscsillapitót ha nagyon csúnyán köhög.Fiam már 1hónapja köhög...
3/7 A kérdező kommentje:
A kisfiam is kap cebiont.Előtte köptetőt is kapott,de attól meg már nagyon köhögött, és neki meg már a váladék sem csorog le,nem úgy mint eddig.Akkor merjem adni neki?Azt mondta az orvos,hogy este kell 5 cseppet adni.
2013. febr. 11. 14:35
4/7 anonim válasza:
Persze hogy add! Ettől semmi beje nem lesz. Az én kisfiam hónapokon keresztül szedte.
5/7 anonim válasza:
adjad nyugodtan,a fiamnak napi 3x 15 cseppet kell adnom.
6/7 anonim válasza:
Nekem van egy 7 éves lányom, sosem adtam be neki ezeket az antihisztaminokat. Viszont a kisfiam hajlamos a kruppos,fulldoklós köhögésre,és hihetetlen csodát tett a Fenistil.A Cetirizin ugyanúgy antihisztamin.Viszont rá is van írva hogy kisgyerekeknél ingerlékenységet okoz,az én fiam teljesen idegbeteg volt,kezelhetetlen,hisztériázott,maga se tudta mi baja van.Így mikor már nem nagyon kellett,nem is adtam.
7/7 anonim válasza:
Bár a kislányom még csak 19 hónapos, mindig van itthon cetrizin..... Mikor már látom hogy kicsit köhög, folyik az orra elkezdem esténként adni neki (mivel picit álmosít) van egy gyógyszertáros barátnőm egyidősek a gyerekek is szóval mindent mond amit ő új infóként hall. Ezt is ő ajánlotta. Szóval 2-3 nap múlva teljesen jól van a lányom. Ez azért is jó mert nem csúszik bele nagyon egy adott náthába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!