Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák ismeritek a Cetirizin...

Anyukák ismeritek a Cetirizin Hexal cseppet?

Figyelt kérdés
2,5 éves kisfiam kapta,mert még mindig köhög.Kapott antibiotikumot,köptetőt.Rengeteget javult,de már a nátha is elmúlt,nincs se hőemelkedése,se láza,a tüdeje tiszta, nem piros a torka.Ismeritek?Mennyire használ?
2013. febr. 11. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy antihisztamin, vagyis allergiagyógyszer. A tüneteket csillapítja.
2013. febr. 11. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
az én 2,5 éves fiam is ezt szedi,most is :) Vagy ezt szokta,vagy a fenistilt,ugyanaz.Ő is megfázásra,köhögésére kapta.Azt nem tudom segit-e,mert önmagában sose kapja,mindig kap mellé ha beteg még calcimuscot,cebiont,köptetőt,késő délután pedig köhögéscsillapitót ha nagyon csúnyán köhög.Fiam már 1hónapja köhög...
2013. febr. 11. 13:46
 3/7 A kérdező kommentje:
A kisfiam is kap cebiont.Előtte köptetőt is kapott,de attól meg már nagyon köhögött, és neki meg már a váladék sem csorog le,nem úgy mint eddig.Akkor merjem adni neki?Azt mondta az orvos,hogy este kell 5 cseppet adni.
2013. febr. 11. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy add! Ettől semmi beje nem lesz. Az én kisfiam hónapokon keresztül szedte.
2013. febr. 11. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
adjad nyugodtan,a fiamnak napi 3x 15 cseppet kell adnom.
2013. febr. 11. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 7 éves lányom, sosem adtam be neki ezeket az antihisztaminokat. Viszont a kisfiam hajlamos a kruppos,fulldoklós köhögésre,és hihetetlen csodát tett a Fenistil.A Cetirizin ugyanúgy antihisztamin.Viszont rá is van írva hogy kisgyerekeknél ingerlékenységet okoz,az én fiam teljesen idegbeteg volt,kezelhetetlen,hisztériázott,maga se tudta mi baja van.Így mikor már nem nagyon kellett,nem is adtam.
2013. febr. 11. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Bár a kislányom még csak 19 hónapos, mindig van itthon cetrizin..... Mikor már látom hogy kicsit köhög, folyik az orra elkezdem esténként adni neki (mivel picit álmosít) van egy gyógyszertáros barátnőm egyidősek a gyerekek is szóval mindent mond amit ő új infóként hall. Ezt is ő ajánlotta. Szóval 2-3 nap múlva teljesen jól van a lányom. Ez azért is jó mert nem csúszik bele nagyon egy adott náthába.
2013. febr. 11. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!