Ismeritek, van nektek, (Lego kérdés, link )?
Figyelt kérdés
Lego Verdák Felülmúlhatatlan versenyépítőt néztük ki a fiamnak. Érdemes megvenni, mert nem olcsó. A fiam 6 éves.
Köszi a válaszokat!
2012. nov. 15. 10:01
1/2 anonim válasza:
Nekünk nincs, így csak a képek alapján tudok véleményt mondani. Jó lenne tudni, hogy az autók felépítménye egy darabból áll-e. Csak mert akkor a 6-12 korosztály szerintem igencsak felül van becsülve.
Ami még eszembe jutott, hogy ennyi pénzért szerintem érdemesebb olyan Legot választani, amiből több mindent is lehet építeni. Nem kell annak, hogy leírása legyen, de pl. egy kamionból platós teherautót, vonatot, kukásautót is lehet egy kis fantáziával készíteni.
Illetve kérdés még, hogy van e még más Legoja is, amiből szerelőműhelyt, garázst, autóutat tud építeni. Ez a szett nekem egy kicsit egyhangú.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, egy doboz legója van, abból nem lehet mindent köré építeni. Lehet igazad van....körbenézünk még szerintem.
2012. nov. 15. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!