Ha nagyon be van durranva a mellem és a fejéstől csak jobban csomósodik, a hideg vizes borogatással megelőzhetem a gyulladást?
a fejestol csak minnel tobb tejed lesz,ha beborogatod meg lehet kapszegy jo kis tejlazat...
en ket es fel evig szoptattam majd megelegeltem,de en nem csinaltam a csocsimmel semmit,emlekszem egyszer fel ev mulva furdes kozben meg folyt belole egy kicsi,ja ra 1-2honapra mar szepen kiurultem....szoval beborogatni en ugy tudom nem szabad engem anyam ,es anyosom is ova intett tole,ha nem szopik mar ugy se lesz tejed elapad szepen a maga utemeben....
Sajnos pár nap kevés az elapasztáshoz! Hetek szükségesek, hogy minél kevesebb termelődjön.
Szoptasd még minden nap egy kicsit, mielőtt a melled begyullad, az nagyon fájdalmas, pláne, hogy láz, hidegrázás kíséri, s a vége akár antibiotikum is lehet.
Borogatni kötelező!
Nézz utána: [link]
Vigyázz magadra!
Igen, hideggel borogasd, nehogy baj legyen.
Ha megszoptattad, jól fejd ki, ne maradjon benne, mert attól belobban.
en tenyleg ugy tudom nem jo borogatni,de szerintem ennel vannak nalam okosabbak is azt is ugy tudtam hogy fejni sem szabad.ne legyen buntudatod,jo lehet en 2es fel evig szoptattam,de amit a nok meg maguknak sem vallanak be,nekem volt mar legalabb egy olyan megmagyarazhatatlan undorito erzesem tole,es a gondolataim is szornyusegesek voltak.jo lenne ha meg irnanak neked,mert igy teljesen osszezevarodsz egyik ezt mondja masik azt.
esetleg kezd ugy a kerdesed,hogy "tobb gyermekes anyukak!"
Tökéletesen ideje leszokni a babának :-)
Ne parázz, úgy fejd, ahogy eddig, nem lesz baj.
jaj istenem bocsanat.anyosom most volt itt rakerdeztem es azt mondta,hogy o nem mondta,hogy nem szabad borogatni,csak azt mondta hogy inkabb langyos vizzel,fejni tenyleg nem szabad.
nem ertem 2eve meg szoptattam,szerintem oemlekszik rosszol,no en meg meg egyszer elnezesedet kerem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!