2 év körüli gyerekkel távolsági buszon hogy? Csak leültetem, és kész?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 14:50
1/5 anonim válasza:
Igen, így valahogy. Ülhet az öledben vagy melletted is.
2/5 anonim válasza:
Nekem most 23 hónapos a lányom, mostanában nem voltunk távolsági busszal. 1,5 évesen voltunk. Akkor simán külön ülésre az ablak mellé ültettem, ott nézelődött, mondtam neki mi micsoda. Nagyon élvezte, de addig ki nem állhatta a buszozást, mindig sírt rajta. Ha jön a tavasz, megint fogunk menni, és ugyanígy terveztem, ő ül külön széken az ablak mellett, mellette kint én vagy Apa.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó :-)
Mert mi is mennénk lassan nagymamához, és már nem kocsival, apa nem ér rá. Majd alvás időben megyünk, ha nagyon nem bírja a 3 órát, hátha elalszik.
2013. febr. 10. 14:59
4/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 27 hónapos volt, amikor elvittem a helyi járaton buszozni. Hát, nekem egy rémálom volt, meg nem állt egy percre sem, rohangált, beszélhgetett mindenkivel, egyfolytában a sofőrt "froclizta" :)
Szóval szerintem előtte rövid távon próbálgasd, nehogy Te is így járj. Fiam alapvetően nagyon rendes, jól nevelt (ha lehet ezt mondani ebben a korban), de a busz valami olyan izgalmat váltott ki belőle, amit ott helyben hirtelen nem tudtam kezelni. Vonaton teljesen normális, de a buszon olyan, mint egy ördögfióka:))
5/5 anonim válasza:
Na én a lányommal tuti nem mernék 3órát buszozni! Intercityn utaztunk már többször 2,5órát,de max fél óra után nem bír megülni egy helyben.:( Nem köti le semmi,nem néz az ablakon csak mászkál. A buszon ez meg sokkal nehezebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!