Van okom aggódni a kislányom fogai miatt?
Figyelt kérdés
Két éves múlt szeptemberben. van már vagy 20 foga, de a felső 3-as és 4-es még mindig nincs kint. Kérdeztem a gyerekorvost, azt mondta, ne izguljak, ő még nem találkozott olyannal, akinek ne bújt volna ki mind. Harapni is nehezebb így neki. A másik ami aggaszt, hogy felül, a hiányzó 2 fog melletti fogai hegyesre nőttek. ( mint 2 lefelé fordított háromszög, csúcsos a végük, éles, mint a tű ) Ez fog még finomodni, vagy marad ez a vámpíros kinézet? Egyébként nem zavaró, csak nekem tűnt fel.Más gondunk nincs a fogakkal, szépek, egészségesek.2013. febr. 8. 09:39
1/2 anonim válasza:
A gyermekeknek 20 tejfoguk van. Akkor most mi nem bújt ki?
Nem lehet, hogy csak hely van a fogai között, már ha tényleg megvan mind a 20 fog?
Ha meg csak 18 van neki, akkor idővel tényleg elő kell bújnia majd annak a kettőnek.
Amúgy igen, éles szokott lenni az a két fog, majd idővel kopni fog. Illetve a normál fogak talán kevésbé ilyen élesek.
2/2 A kérdező kommentje:
Bocs, elírtam. Nincs 20 foga, az a kettő hiányzik felül.Nem, nem csak hézag van, hiányzik az a két fog sajnos. Akkor megnyugodtam, hogy normális ez a hegyes kinézet. Köszi a válaszodat!!
2013. febr. 8. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!