Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Mennyibe kerül" a nagycsoport...

"Mennyibe kerül" a nagycsoport az oviban?

Figyelt kérdés
Miben különbözik anyagilag a nagycsoport a kis-és középsőtől?
2013. febr. 7. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk annyiban különbozik, hogy több foglalkozás van, amelyek közül némelyik fizetős, illetve a középső és nagycsoportosokat viszik bábszínházba, és aki igényli, annak meg kell venni a színházbérletet. Ezen kívül minden más ugyanannyi.
2013. febr. 7. 11:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk a foglalkozásokért, színházért, kirándulásokért eddig is külön kellett fizetni, a csoportpénzen felül. Viszont a nagycsoportban háromszorosára emelik a csoportpénzt, de nem nagyon jövök rá ennek az okára, és érdemi választ sem kapok...
2013. febr. 7. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor mi szerencsések vagyunk, mert a kirándulásokért nem kell fizetni, azt a csoportpénzből (havi 800 ft) gazdálkodják ki. A bábszínháért kiscsoportban nem kellett fizetni, de úgy van megoldva, hogy 4 alkalmas a bérlet, kétszer mennek be a nagyok(középső és nagycsoport), kétszer pedig a bábszínház jön házhoz, és akkor a kicsik is élvezhetik az előadást ingyen. Foglalkozások közül is 2 fizetős (drámajáték, és egy fejlesztő foglalkozás) a többi ingyen van (jóga, foci, ugrókötél, angol, német, hittan, néptánc). Több szülő panaszkodik nálunk is, hogy drága az ovi, bár én nem értem, hogy miért. (első válaszoló voltam)
2013. febr. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!