Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen esetben gyermeknőgyógyás...

Ilyen esetben gyermeknőgyógyász, vagy elég a gyermek háziorvosi rendelés?

Figyelt kérdés
Három éves lányomnál pár napja jelentkezett hüvelyi folyás. A bugyiján látszódott pár alkalommal, majd pár napig semmi. Utána megint, majd megint semmi, ma reggel viszont ismét láttam neki. A gyermek nőgyógyász csak hetente kétszer rendel, és azt is csak előjegyzés alapján. Elég ha a háziorvoshoz elmegyünk? Gondolom az oviban szed össze valamit, wc-zés után már tudja hogyan kell törölni, ha kakil azt én törlöm neki, ha pisil azt ő.
2013. febr. 7. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vidd gyerekorvoshoz, legfeljebb ha kell, akkor tovább küldi gyereknőgyógyászhoz.
2013. febr. 7. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is a gyerekorvoshoz vinném először. Ha benne megbízol, akkor ne kínozd szegényt a nőgyógyásszal. Szerintem akkora baj nincs, amire a gyerekorvos ne tudna mondani valamit.

De ha a gyerekorvos úgy ítéli meg, hogy kell nőgyógyász, természetesen elvinném, bár az én 5 évesemet biztos, hogy le kéne kötözni, ahhoz hogy meg tudják nézni a nuniját!

2013. febr. 7. 09:14
 3/8 A kérdező kommentje:
hú, ne is mond, nagyon bízom benne, hogy semmi szükség nőgyógyászra, a rosszullét kerülget ha rá gondolok... Pici még ő ehhez, ez lesz a lehető legutolsó megoldás, ha nincs más. de talán nincs semmi komoly, és nem kell oda menni...
2013. febr. 7. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt folyása a 3 éves lányomnak.

Elvittem a gyerek orvoshoz, mondta kenegessem canestennel, ha nem javúl gyermek nőgyógyász.

Nem javúlt. Elvittem a gyermek nőgyógyászatra.

Nem úgy vizsgálnak meg mint téged, nem nyúlnak fel, nincs kacsa...

Felfeküdt az asztalra a lányom, menézte hogy piros a nunija, vett kenetet, de csak kívül törölte le a pálcikával, nem nyúlt bele!

Írt antibiotikumot, meg valami kenőcsöt, mondta erre nem is lett volna kó a canesten, mert nem gomba, hanem fertőzés.

1 hét alatt rendbe jött.

Nem kell félni a gyermek nőgyógyásztól!!!

2013. febr. 7. 09:48
 5/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, első körben a háziorvoshoz viszem el, utána majd meglátjuk, ha nem javul akkor gondolom nálunk is nőgyógyász... köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 7. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyermeknőgyógyász nem úgy vizsgálja a kislányokat, ahogyan az anyukákat. Éppen csak ránéz a gyerekre.
2013. febr. 7. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ne idegeskedj előre! :) Vidd nyugodtan sima gyerekorvoshoz, lehet, hogy az is bőven elég. Ha el kell menni gyereknőgyógyászhoz, akkor majd megmondja a gyerekorvos. De előre ne idegeskedj! :) Remélem, hogy semmi baj nem lesz! :) Tiszta szívből kívánom, hogy soha ne is legyen semmi baj sem a kislányoddal, sem Veled, sem senkivel a családodban! :)
2013. febr. 7. 10:53
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a megnyugtatást, és viszont kívánom Nektek én is ugyanezt:))! remélem én is, hogy nem lesz semmi gond.
2013. febr. 7. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!