Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nincs délután rendelés holnap...

Nincs délután rendelés holnap reggeig várnom kell?

Figyelt kérdés

lányomnak hőemelkedése, láza van, kapott ma egy üvegnyi calcimuscot, eddig 2szer 15 csepp cataflan cseppet van még itthon köptető

várhatok holnap reggelig igaz.?

szerintem piros a torka bár köhögni ma csak kétszer köhögött de akkor hurutosan szivom az orrát. ezekkel a gyógyszerekkel ki tudom huzni holnapig igaz?

gondolom az orvos rögtön antibiotikumot adna mert mindig azt ad más szoba se jöhet illetve mindig ezeket irja fel a papirra amit ma adtam alányomnak

3 éves

2013. jan. 10. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem. kihúzhatod! De csak ha nem megy nagyon magasra a láza! Vagy nem fenyegeti a kiszáradás!
2013. jan. 10. 14:54
 2/8 A kérdező kommentje:
illetve sokat iszik étvágyával gond nincs :) hála az égnek
2013. jan. 10. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom oszinten, en ilyen tunetekkel nem viszem orvoshoz, mert meg betegebb lesz. Legyen otthon ketfele tipusu lazcsillapito. Valoszinuleg virus, arra feleslegrsen ad antibiotikumot. Persze nem azt mondom, ne vidd, de reggelig raersz.
2013. jan. 10. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se aggódj túlzottan. Nurofen szirup mehet, hogy levigye a lázat, ha nagyon magas. De hőemelkedésre még ne adj neki.

Ha lázas is, akkor rendszerint adnak neki antibiotikumot.

2013. jan. 10. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Cataflam mellè nem mehet a nurofen csak a panadol 3-4 òrànkènt vàlltva. Èn amùgy cataflamit nem adok neki, csak ha nagyon nagyon fàjlalja valamièt. Cataflam helyett adj nurofent neki, ha làzas.

Egyèbkènt ennyivel èn sem hiszem orvoshoz. Csak ha 2-3 kap utàn is fennàll a làza illetve làtom, hogy nem javul semmit.

2013. jan. 10. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Cataflánt ne adj neki csak ha nagyon fájlalja valamijét.Nurofent vagy panadolt adj neki lázra.Calcimuscot nekünk akkor írnak fel,ha köhög a lányom.Ha nagyon magas láza lenne vagy fennáll a lázas állapot 3 napig akkor vidd csak el orvoshoz.C vitamint adj neki még.
2013. jan. 10. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsókkal értek én is egyet. Én ilyennel nem futok még orvoshoz, csak ha nem javul pár nap után is. Itt a járványos időszak, összeszed még ott is valamit. Meg én előre közlöm a dokival hogy csak akkor adjon antibiotikumot ha nagyon muszáj. Mondjuk szerencsére nem is az a fajta aki rögtön azt ir.

3 gyerekes anyuka

2013. jan. 11. 17:12
 8/8 anonim válasza:
Ha komolyabb lesz vidd be az ügyeletre!!
2013. jan. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!