Miért kell egymást ismeretlenül megbántani, ha már segíteni nem tudtok??
Nekem nagyon fura, hogy ha valakinek nem beszél 2évesen a gyereke akkor baj, ha nem öltözik az rossz, ha nem eszik az visszamaradott..Ha csak 1gyereke van az nem tud semmit, ha 5 akkor felelőtlen!
Miért kell bántani egymást?
2013. febr. 6. 15:01
1/9 anonim válasza:
Erre még én se jöttem rá (leszámítva az emberi rosszindulatot) a gyerekszám kérdésénél, mert attól NEKEM MIÉRT LESZ jobb az életem a hangulatom bármi hogy leszólom azt aki egyet vállal vagy 3-4-5 öt? Nem értem a mögötte meghúzódó motivációt.
2013. febr. 6. 15:02
2/9 anonim válasza:
Sokan itt éli ki a frusztrációikat.Egy kattintás,és már tovább is lehet lapozni.Nem kell minden elénk dobott kesztyűt felvenni.
2013. febr. 6. 15:08
3/9 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ez egy anonim oldal és arctalanul, név nélkül a legegyszerűbb a másikat megbántani:-(.
Egyébként nekem is kisebb a kislányom, mint az átlag és nem is igazán beszél, de engem pont, hogy megnyugtattak és senki nem bántott. Lehet, szerencsém volt. De értem miről beszélsz, én is tapasztalom ezt sok kérdésnél:-(
2013. febr. 6. 15:10
4/9 anonim válasza:
Ez azért van, mert az emberek (anyukák, de bárki más is) frusztráltak és itt, ahol az ismeretlenség homályába burkolózhatnak, könnyebb kiosztani a másikat. Én így gondolom. Egyébként meg úgy gondolom, senki nem úgy születik, hogy mindent tud a gyereknevelésről (vagy bármiről), ezért kérdezni, tudatlannak lenni nem szégyen, azért volna az oldal, hogy bátran megkérdezhessük. Illetve az is tény, hogy minden gyerek más, ezért előfordulhat, hogy az egyik gyerek 2 évesen nem beszél, míg a másik már másfél évesen is jól beszél, és egyiknek sincs semmi baja. Sokszor sajnos nagyon okosnak képzelik magukat az emberek, minden más véleményt elutasítanak, ami a sajátjuktól eltér. Kár, hogy ennyire nagy az egó. :(
5/9 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ez egy anonim oldal és arctalanul, név nélkül a legegyszerűbb a másikat megbántani:-(.
Egyébként nekem is kisebb a kislányom, mint az átlag és nem is igazán beszél, de engem pont, hogy megnyugtattak és senki nem bántott. Lehet, szerencsém volt. De értem miről beszélsz, én is tapasztalom ezt sok kérdésnél:-(
6/9 anonim válasza:
Igen biztos hogy nagyrészt az hogy név nélkül be lehet szólni. Na meg hogy egyesek azt hiszik hogy amit és ahogy ő csinálnak az a jó. Pl hozzátáplálás van aki fél évesen kezdi el más meg korábban ebből is sok vita szokott lenni, pedig nem biztos hogy pont az a jó hogy az első csinálja. Mindenki úgy csinálja ahogy akarja és tudja, mindenki jót akar a gyerekének és ez a lényeg. De visszatérve a kérdésre tényleg nagyon rossz ez, már megfordult a fejembe hogy lelépek innen mert rengeteg bunkó ember van itt, de másrészt meg annyi hasznos dolgot talál itt az ember. úgyhogy maradok :).
2013. febr. 6. 15:15
7/9 anonim válasza:
De mi a jó a bántásban az miért jó érzés?? Nekem csak ez nem tiszta...
2013. febr. 6. 15:17
8/9 A kérdező kommentje:
Igen én azon is meglepődök ha a szoptatás-tápszeres kérdésben vérre menő vita alakul ki.
Meg a pontozáson is..
2013. febr. 6. 16:02
9/9 frászkarikaborsó válasza:
a pontozás kit érdekel, a szoptatás-tápszerezés meg mindig is vérre menő vitatéma lesz, mint a fidesz-mszp, vagy az hogy kell-e mazsola a túrós palacsintába vagy sem :) De mindentől függetlenül a legostobább kérdésekre olvasok csak paraszt válaszokat, amúgy a válaszok nagy része segítő szándékú és értelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!