Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen gonoszok egymással...

Miért ilyen gonoszok egymással az anyukák itt?

Figyelt kérdés

Miért kell egymást ismeretlenül megbántani, ha már segíteni nem tudtok??

Nekem nagyon fura, hogy ha valakinek nem beszél 2évesen a gyereke akkor baj, ha nem öltözik az rossz, ha nem eszik az visszamaradott..Ha csak 1gyereke van az nem tud semmit, ha 5 akkor felelőtlen!

Miért kell bántani egymást?

2013. febr. 6. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Erre még én se jöttem rá (leszámítva az emberi rosszindulatot) a gyerekszám kérdésénél, mert attól NEKEM MIÉRT LESZ jobb az életem a hangulatom bármi hogy leszólom azt aki egyet vállal vagy 3-4-5 öt? Nem értem a mögötte meghúzódó motivációt.
2013. febr. 6. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Sokan itt éli ki a frusztrációikat.Egy kattintás,és már tovább is lehet lapozni.Nem kell minden elénk dobott kesztyűt felvenni.
2013. febr. 6. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem azért, mert ez egy anonim oldal és arctalanul, név nélkül a legegyszerűbb a másikat megbántani:-(.

Egyébként nekem is kisebb a kislányom, mint az átlag és nem is igazán beszél, de engem pont, hogy megnyugtattak és senki nem bántott. Lehet, szerencsém volt. De értem miről beszélsz, én is tapasztalom ezt sok kérdésnél:-(

2013. febr. 6. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Ez azért van, mert az emberek (anyukák, de bárki más is) frusztráltak és itt, ahol az ismeretlenség homályába burkolózhatnak, könnyebb kiosztani a másikat. Én így gondolom. Egyébként meg úgy gondolom, senki nem úgy születik, hogy mindent tud a gyereknevelésről (vagy bármiről), ezért kérdezni, tudatlannak lenni nem szégyen, azért volna az oldal, hogy bátran megkérdezhessük. Illetve az is tény, hogy minden gyerek más, ezért előfordulhat, hogy az egyik gyerek 2 évesen nem beszél, míg a másik már másfél évesen is jól beszél, és egyiknek sincs semmi baja. Sokszor sajnos nagyon okosnak képzelik magukat az emberek, minden más véleményt elutasítanak, ami a sajátjuktól eltér. Kár, hogy ennyire nagy az egó. :(
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem azért, mert ez egy anonim oldal és arctalanul, név nélkül a legegyszerűbb a másikat megbántani:-(.

Egyébként nekem is kisebb a kislányom, mint az átlag és nem is igazán beszél, de engem pont, hogy megnyugtattak és senki nem bántott. Lehet, szerencsém volt. De értem miről beszélsz, én is tapasztalom ezt sok kérdésnél:-(

6/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen biztos hogy nagyrészt az hogy név nélkül be lehet szólni. Na meg hogy egyesek azt hiszik hogy amit és ahogy ő csinálnak az a jó. Pl hozzátáplálás van aki fél évesen kezdi el más meg korábban ebből is sok vita szokott lenni, pedig nem biztos hogy pont az a jó hogy az első csinálja. Mindenki úgy csinálja ahogy akarja és tudja, mindenki jót akar a gyerekének és ez a lényeg. De visszatérve a kérdésre tényleg nagyon rossz ez, már megfordult a fejembe hogy lelépek innen mert rengeteg bunkó ember van itt, de másrészt meg annyi hasznos dolgot talál itt az ember. úgyhogy maradok :).
2013. febr. 6. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
De mi a jó a bántásban az miért jó érzés?? Nekem csak ez nem tiszta...
2013. febr. 6. 15:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen én azon is meglepődök ha a szoptatás-tápszeres kérdésben vérre menő vita alakul ki.

Meg a pontozáson is..

2013. febr. 6. 16:02
 9/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
77%
a pontozás kit érdekel, a szoptatás-tápszerezés meg mindig is vérre menő vitatéma lesz, mint a fidesz-mszp, vagy az hogy kell-e mazsola a túrós palacsintába vagy sem :) De mindentől függetlenül a legostobább kérdésekre olvasok csak paraszt válaszokat, amúgy a válaszok nagy része segítő szándékú és értelmes.
2013. febr. 6. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!