Rá mernéd bízni a férjedre a gyereket/gyerekeket kb 1hétig?
Figyelt kérdés
Éjjel nappal ő van velük,és csak magára számíthat bármi gond akad segítség nincs!2013. febr. 5. 22:50
1/30 anonim válasza:
Persze de mi az, hogy nincs segítség nem egy elszigetelt helyen él.
AZ anya is volt egyszer kezdő a gyerekkel.
2/30 A kérdező kommentje:
Lényegtelen hol él!:) Csak kíváncsi vagyok ki mennyire bízik ilyen szempontból a férjében.
A segítséget úgy értem hogy nem tudja odaadni senkinek.
2013. febr. 5. 22:54
3/30 anonim válasza:
Igen, egy percig sem aggódnék. Jó pár anyuka is példát vehetne róla. Ezért is szeretem annyira.
4/30 anonim válasza:
Még csak 5 hónapos a kislányunk. A férjem 100%-osan el tudja látni. Rá merném bízni bármennyi időre, az más kérdés hogy iszonyúan hiányoznának mindketten, tehát remélem nem lesz szükség ilyesmire.
6/30 anonim válasza:
Ha nem viheti át az anyjáékhoz, akkor egy másodpercre se, ha van help, akkor igen.
Az ok, azt se tudja melyik a lány melyik a fiú ruhája(egyik rózsaszín a másik kék, de ez se megy...)
És ez csak a ruházat....
7/30 anonim válasza:
Mivel a legkisebb anyatejes,még nem,de ha pl.tápszeres lenne rá merném bízni őket.3 gyermekünk van.
8/30 anonim válasza:
Persze. 3 gyerekünk van és kicsik, de így is maximálisan azt mondom hogy igen. Simán belejött már annyira hogy megoldana mindent. Nekünk amúgy sincs senki, akire számíthatunk. (egymáson kívül).
9/30 anonim válasza:
Júniusban, amikor az 5. babánkat szültem a férjem vigyázott egyedül a 4 gyerekre. Idén júniusban, amikor a 6. babánkat fogom szülni, most is Ő fog vigyázni az 5 gyerekre abban a 3 - 4 napban.
Nem számíthatunk senki segítségére, de nem is kell.
10/30 anonim válasza:
Igen kéntelen is voltam már rá mivel egy hétig voltam kórházban. Igaz lehetett volna segítsége de csak annyit kért, hogy addig vigyázzon a nagyi a gyerkòcökre míg hozzám bejön mert ők nem jöhettek, én nagyon meglepődtem rajta, mert bár ha megkérem mindenben segít de magától nem szokta ezért összetörni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!