Hogy tudnam ravenni, hogy ujra bilibe kakaljon 2.5 eves lanyom?
2 eves koraban mar hellyel-kozzel szobatiszta lett nappalra. Vannak neha balesetek meg ma is. Este pelust hasznalunk, mert tobbnyire bebisil. 1-1.5 hete kakil bugyiba. Volt egy kis szorulasa, talan azert nem akar bilibe? De ez alatt a masfel het alatt egyszer teljesen magatol o ment a furdobe es rault a bilire es belekakilt, mialatt en mosogattam a konyhaba es csak aztan tudtam meg, hogy belekakilt a bilibe, mikor szolt, hogy kesz van. Nagyon nagyon megdicsertem. 2 hete kabe matricazunk, mert pisiles teren is volt egy kis visszaeses, ami ugy 1-2 hetig tartott. A matricas rendszer ota csak akkor megy be a pisi, ha kaki is tarsul hozza, vagy ha sok uditot lotyolt egyszerre, es megfeledkezik magarol. Altalaban nem problema az uditozes sem, csak neha fordul elo, hogy uditozes utan bepisil. (2-3dl udito fogyasztasa utan, amit szinte huzora megiszik:D. Udito: gyerekeknek valo gyumolcsle, cukor, szinezo anyag es egyeb adalekok nelkul)
Ha valaki mar volt hasonlo helyzetben, hogyan vette ra csemetejet, hogy ujra bilibe kakaljon? Egyszer sikerult ugy elkapnom, hogy lattam, hogy kakilni akar, s nagy nehezen raultettem a bilire, de nem akart nagyon. Valami extrat ajaljak neki, ha belekakil a bilibe?
nálunk 3 éves korában volt ilyen visszaesés, hogy bugyiba kakilt. 2 hétig tartott, teljesen kivoltam, de igyekeztem nem piszkálni, csak annyit mondtam, hogy legközelebb...
végül mondtam neki, hogy a kakicsalád milyen szomorú, hogy a mai kaki sem megy haza hozzájuk, pedig ha a wc-be kakilt volna, milyen boldogok lettek volna mert így haza tudott volna menni.
jó nagy baromság, de bugyi pucolás közben nem jutott más eszembe :D
azóta nincs gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!