Asztma? Hogy derült ki, milyen vizsgálatok voltak, milyen kezelés, stb?
Kislányom asztmásnak van nyilvánítva, bár konkrét vizsgálatokat nem végeztek nála.
Az egész 1 kruppos rohammal kezdődött, majd asztmatikus hörghurut, majd újra kruppos rohamok, összesen 7, 3 hónapon belül.
Pulmonológiára utalták, ott kapott állandó gyógyszert, azóta nem fullad, csak az ugató köhögése maradt meg.
Szia.én 35/L vagyok.
Nekem az asztma 3éve jelentkezett és úgy vettem észre h sípolt a tüdőm mikor levegőt vettem.Lefekvéskor pedig olyan köhögő görcsöm volt h nem kaptam levegőt csak fulladoztam.
A tüdőgondozóban azt a tünetet rögtön felismerik.
Nekem szájba fuvóm van ,ami enyhíti a tüneteket de hosszú távon már nem lesz elég.
Gyógyszert nem vagyok hajlandó szedni ,így valami gyógyteát kell majd keresnem.Sajnos ez kezelés nélkül csak rosszabbodik így nem jó vele játszani csak én félek a gyógyszerek mellék hatásától ezért nem szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!