Ruhára vasalható matricáról vélemények, tapasztalatok?
Én pont a héten vettem a vaterán ilyet, de még nem vasaltam fel...ha vársz 1-2 napot megmondom, hogy hogy sikerült...:))
amúgy én inkább a párnahuzatra gondoltam rátenni, de 1 bodyra is megpróbálom majd..
első vagyok, felvasalás után szép volt jó volt, csak a mosást nem bírta, vasalni meg egyáltalán nem lehet normálisan. De lehet hogy én csináltam rosszul valamit.
2. várom a tapasztalatokat, mert van még pár matricám. hátha.. :D
2 vagyok,
a leírásban az van, hogy egyáltalán nem szabad vasalni utána már.
De majd írok, így akkor már lehet holnap megpróbálok egyet, és ki is mosom, így hétfő estére már lesz infó..:-))
na, sziasztok!
Hát rávasaltam, nagyon szép, és egyszerű volt az egész.
Viszont kimosni még nem tudom, mert 24 órát várni kell vele...majd írok, addig még akkor ne rendeld meg...
Én Bogyó, és Babócát, meg peppa malacosat kértem..:-))
szia, én vagyok a vasalós...csak hogy tudd nem felejtettelek el, de még nem mostam ki azt a huzatot...
Mégpedig azért nem, mert nem akar ráfeküdni..szóval huzatra csak a szélére tegyétek, mert kicsit olyan műanyag hatása van, gondolom ezért nem akar a kislányom ráfeküdni az arcával...
A többit meg még sehová sem tettem, csomót beteg most, meg dolgozom, de írok majd..
bár lehet azóta megoldottad..:-)
Köszi a választ!
Még azóta sem vettem :) Rendületlenül várom a válaszod h lekopik-e :D Annyira jót nem írt róla senki, így letettem róla egyelőre h ilyet vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!