Egyedülálló szülők, hogyan teremtetek elő kétszeres keresetet?
Szintén egyedülállóként kíváncsi vagyok rá, hogy mások hasonló helyzetben hogyan élnek. Van egy másfél éves kisfiam, születése óta kettesben vagyunk. Ami bizony azzal jár, hogy ha a lakbért, a rezsit veszem elvisz közel egy fizetést. Az étel, a ruhák, a pelenkák, a gyógyszerek stb.. közel egy másikat. Ti hogyan teremtitek ezt elő?
Köszi a válaszokat!
én egyáltalán nem gondolom h a 200.000 sok, sőt! ahogy írtam mi ketten élünk, jelenleg 140-150.000 körül van az összbevételünk havonta, és ebből sem nagy a fényűzés.
A másik, hogy ebben a világban ez legyen a legnagyobb bűnözés, hogy egy 3 gyerekes, egyedülálló anyuka 2 órával többet dolgozik, mint amire be van jelentve...
leginkább nekem is ez a gondom mint az utolsónak
meló után rohanás az oviba a kicsiért
szerencsére a nagy hazahozza a középsőt
de ott a házi munka aminek a nagyrészét én végzem nekem fontos h főzzek és otthon ne csak hideget együnk néha legyen egy egy süti is sütve azért rend tisztaság legyen
lekopoghatom mert a gyereken ügyesen segítenek
nincs vita veszekedés mert kérek valamit tőlük
de nekem szabadidőm nincs nincs olyan h elmegyek mondjuk moziba max ha a gyerekekkel megyek :-)
nincs lehetőségem elmenni ismerkedni kikapcsolódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!