Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyedülálló szülők, hogyan...

Haramia kérdése:

Egyedülálló szülők, hogyan teremtetek elő kétszeres keresetet?

Figyelt kérdés

Szintén egyedülállóként kíváncsi vagyok rá, hogy mások hasonló helyzetben hogyan élnek. Van egy másfél éves kisfiam, születése óta kettesben vagyunk. Ami bizony azzal jár, hogy ha a lakbért, a rezsit veszem elvisz közel egy fizetést. Az étel, a ruhák, a pelenkák, a gyógyszerek stb.. közel egy másikat. Ti hogyan teremtitek ezt elő?

Köszi a válaszokat!

2013. febr. 2. 14:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

én egyáltalán nem gondolom h a 200.000 sok, sőt! ahogy írtam mi ketten élünk, jelenleg 140-150.000 körül van az összbevételünk havonta, és ebből sem nagy a fényűzés.

A másik, hogy ebben a világban ez legyen a legnagyobb bűnözés, hogy egy 3 gyerekes, egyedülálló anyuka 2 órával többet dolgozik, mint amire be van jelentve...

2013. febr. 2. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a fizetésem kétszerese az átlagfizetésnek, és nem élünk így sem nagy lábon, bőven tudok félrerakni. Nekem nem is az anyagiak megteremtése a legnehezebb, hanem a szabadidő hiányában a társkeresés. Mivel az apja nem kiváncsi a gyerekére, így vagy dolgozok vagy a gyerekkel vagyok, segítségem egyáltalán nincs.
2013. febr. 3. 07:51
 13/15 anonim ***** válasza:

leginkább nekem is ez a gondom mint az utolsónak

meló után rohanás az oviba a kicsiért

szerencsére a nagy hazahozza a középsőt

de ott a házi munka aminek a nagyrészét én végzem nekem fontos h főzzek és otthon ne csak hideget együnk néha legyen egy egy süti is sütve azért rend tisztaság legyen

lekopoghatom mert a gyereken ügyesen segítenek

nincs vita veszekedés mert kérek valamit tőlük

de nekem szabadidőm nincs nincs olyan h elmegyek mondjuk moziba max ha a gyerekekkel megyek :-)

nincs lehetőségem elmenni ismerkedni kikapcsolódni

2013. febr. 3. 09:21
 14/15 A kérdező kommentje:
hát, igen...ez is megérne egy külön kategóriát, hogy ebben a helyzetben hogyan töltődik fel egy kicsit az ember, vagy egyáltalán hogyan fordít időt, energiát a párkeresésre és a magánéletére...
2013. febr. 3. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
kedves 2-es! Megkérdezhetem miért adtak nektek gyermekvédelmit meg segélyt? Nem akarok kötekedni, isten ments, tudom hogy ez semmi pénz 4 főre, csak számolgatok, és több mint 60 ezerre jön ki fejenként, szóval hogy hogy adtak? (én is egyedülálló vagyok 1 gyerekkel)
2013. febr. 3. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!