Egyedülálló szülők, hogyan teremtetek elő kétszeres keresetet?
Szintén egyedülállóként kíváncsi vagyok rá, hogy mások hasonló helyzetben hogyan élnek. Van egy másfél éves kisfiam, születése óta kettesben vagyunk. Ami bizony azzal jár, hogy ha a lakbért, a rezsit veszem elvisz közel egy fizetést. Az étel, a ruhák, a pelenkák, a gyógyszerek stb.. közel egy másikat. Ti hogyan teremtitek ezt elő?
Köszi a válaszokat!
Sokat gondolkozok, hogyan csinálnám! :(
Hála Istennek az én párom nagyon jó férj, így nem hagyna el soha!
De ha gondolkozok....
kb 90 ezret keresek, emellett a béren kívüli juttatás 15 ezer mellé jönne a 12 ezer CSP, akkor az adókedvezmény, és mellé még a tartásdíj!
120 ezer/hó.Plusz tartásdíj. Most 40 ezer az albi
Hát a fele tuti elmenne albira. Le kellene mondanom sok mindenről. Baromi nehezen csinálnánk meg!
gyes 25650.-
csp 51000.-
gyt 60000.-
fizú (csak 6 órára vagyok bejelentve de 8at dolgozom én kértem így a munkáltató benne volt) 120000.- (3gyerek után az adókedvezmény ha nem lenne akkor kb -20-25 000.- lenne kevesebb)
rendszeres gyermekvédelmi (ingyenes ebéd oviban iskolában) ez kb 24-26 000.- lenne ha lenne :-)(évente 2x 5800.-/gyerek)
átmeneti segély minden hónapban (5-10e kb havonta ha megadják)
3 gyerekkel egyedül albiban (2 iskolás 1 ovis)
kiadások :
albi 60 000.-
rezsi télen kb 55 000.-
bérlet nekem 10 000.-
a többi élelemre osztálypénz zsebpénz ruhára stb....
éppen csak elég mindenre
bocsi nem gyest hanem gyet-et kapok :-)
elírtam
# 2/7
Tuti valami provokatív kamu válasz.Ennyi pénzt aki nem tud beosztani az balek. Persze majdnem 200. 000Ft-rahol adnak segélyt is
nem olvastad el jól 3 gyerekkel élek albérletben :-)
és ha nem csalnék egy kicsit akkor mehetnék a híd alá
azok után h én laposkúszásban mentem be segélyt kérni a C asszony pedig összeszedett vagy 6 gyereket és 3kg arannyal a nyakában csapkodta az asztalt h mikor kapja már
egy vállalkozónál dolgozom akinek nagyon is jól jön h nem akartam h 8órára jelentsen be , fél évig nem is voltam bejelentve !
minden hónapban megkapom kp-ban a pénzt és azt h ö hogy számol el az már az ö dolga
a gyt-- gyerektartás :-
3 gyerekre 60 000.- nem olyan sok ám lehetett volna több is mert nagyon jól keres ez az összeg alig az 5% a fizujának -- mielőtt megvádolnak vele én mondtam ennyit spec 4 éve ugyan annyi (és nem is fogok bemenni emelés kérni pedig megadnák !!)
a gyerekeket azóta nem látta nem keresi
számold ki mennyire jönnék ki ha nem kapnám a gyetet és ki kellene fizetnem a gyerekek ebédjének a felét (3 gyereknél 50% kedvezmény van)
magában az albérlet és a rezsi 100 000.- körül van amit írtam az csak a lakás rezsije jön hozzá az internet + a gyereke mobilja + saját mobil
nehogy azt mond h 3 gyerekkel albérletben a 200 000.- sok mert nem az !!
tudod te mennyit eszik egy 15 éves nagyfiú edzés után ???
és az egyéb dolgokról nem beszélek még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!