Van valaki, akinek Waldorf oviba jár a gyermeke?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Szereti a gyerek?2013. jan. 30. 16:33
1/5 anonim válasza:
Csak nagyzolás. Mi a baj az átlagos ovikkal?
2/5 A kérdező kommentje:
miért nagyzolás?
2013. jan. 30. 17:01
4/5 A kérdező kommentje:
A kérdés nem arra volnatkozik, hogy van-e baj az állami ovikkal. Aki nem tud olvasni, kérem, ne válaszoljon.
2013. jan. 30. 18:42
5/5 anonim válasza:
Nekem nem, de a tesómnak mindhárom gyereke oda jár(t). Nagyon szerették, családias hangulat, egy óvónő van, a szülők együtt takarítanak, varrják a babákat, készítik a vásári cuccokat, farsangkor ők is beöltöznek, hétvégén közösen eregetik a sárkányt és a többi.
Csak fél 1-ig volt az óvóda (nem tudom, van-e egész napos), és több tízezerbe kerül, ebédet nem kapnak (nincs rá engedélyük sem), szóval szerintem olyan családnak való, ahol anyuka nem dolgozik, de apuka jól keres, és szeretnek egy „nagy, új családhoz” tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!