Megnyugtatnátok kicsit? Sérült vajon valami? (lent)
2,5 éves kislányom csúnyán nekiesett az ajtó zsanérjának a homlokával, egyből iszonyú nagy virsli lett rajta, be is feketedett, majd szétpattant a bőr is rajta...
Khívtam a dokit, 10 perc alatt ott volt, közben próbltam hideg vizes ruhát szorítani rá, de nem nagyon ment.
Doki azt mondja minden oké, elég alaposan megvizsgálta 2x is, közte eltelt még 10 perc. Azt mondja, csak ijesztő,de nem veszélyes, ha akarom8PERSZE HOGY AKAROM!!) vigyem röntgenre, de nem muszáj. A dokinknak 2 gyereke van, és nagyon alapos, adok a szavára, mindig elküld mindenhová, de ez most bakker irtó nagy pukli, és vére alatta... most alszik, és mi van ha alvás közben mégis történik "ott" valami, én meg itt ülök???
A pulzusát mérem egyfolytában..tiszta zaza vagyok...
Mindenképp elviszem, ha felkelt, tiszta ideg vagyok, és nagyon nagy lelkifurdallásom van...
írjatok már valamit légyszi, mert megőrülök itt magamban...:'''((
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!