Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kis Medvebocs családi napközi...

Kis Medvebocs családi napközi (szigethalmon) valaki tapasztalat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek járt a kislánya heti 2× még 2 évvel ezelőtt, ők meg voltak elégedve vele. Most úgy tudom csak állandóra vesznek fel gyerekeket, így heti 1-2 napra nem, mert nagyon tele vannak.

Ha megengeded, én írok másikról is személyes tapasztalatot, a fiam a Huncutkába jár, én maximálisan elégedett vagyok vele.

2013. jan. 28. 11:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Én állandóra szeretném a lányomat! Ha leírod megköszönném! Minden érdekel! Hány gyerek van 1 csoportba, hány vigyázó van rájuk, kaja milyen, foglalkozás, ár, maga a környezet igényessége stb...
2013. jan. 28. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Az árat az oldalom megtaláltam! A többi érdekelne viszont mindenképp! :)
2013. jan. 28. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy családi ház alsó szintjén alakítottak ki egy csoportot a gyerekeknek, gyakorlatilag itt lakik a család is, csak az emeleten. Egy nő van velük, Ica néni, róla is találsz pár sort a honlapon, tényleg nagyon ért a gyerekekhez, és imádja őket, olyan tyúkanyós. :) Segítsége van, az anyósa, vagy a lánya, mikor ki ér rá, de alapvetően Ica néni van velük egész nap.

Most állandóan azt hiszem 6-an vannak, 2-3 évesek.

Az ebédet Halásztelekről hordják és nagyon jó, változatos, és finom is, de pl ha valamit nagyon szeret a gyerkőc nem hagyják éhen, csinálnak neki lekváros, vajas kenyeret vagy virslit stb..

Minden nap kapnak gyümölcsöt délelőtt tízórai gyanánt.

Minden nap van valami foglalkozás, rajzolás, gyurmázás, keddenként mindig valami kézműves dolgot csinálnak, festenek, ragasztanak.

Vinni nem kel semmi, még ágyneműt sem, mert az is adnak. Ja persze a pelus meg törlő kell, ha még nem szobatiszta. A teljes hónap 48 ezer, ha hiányzik a gyerkőc akkor a következő hónapban jóvá írják a napi 500 ft kaját, de egyébként nem időarányosan kell fizetni, tehát ha mondjuk 1 hetet beteg, akkor is ki kell fizetni a 48-at, de akkor következő hónapban csak 45 500-at. Remélem érthetően írtam le.

De nyugodtan menj el nézd meg, beszélj Ica nénivel, minket is szívesen látott, mikor még csak érdeklődők voltunk.

Nem tudom milyen típusú nevelőket látsz szívesen a gyerek mellett, itt nem a kimondottan mézes mázos stílus van, Ica elég határozott egyéniség, eleinte megmondom őszintén nekem kétségeim voltak, de nagyon pozitívan csalódtam, iszonyú jól kezeli a gyerekeket és ha jobban megismeri az embert, nagyon közvetlen, mert eleinte távolságtartónak tűnhet.

A beszoktatás abszolút gyerekfüggő, az én fiam már másnap ott volt egész délelőtt, volt sírdogálás is, de csak 2-3 nap reggel, azóta minden reggel mosolyogva megy, nagyon szereti.

2013. jan. 28. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részleteket! :) Mindenképp fel fogom keresni!
2013. jan. 28. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!