Mi a vélemény és a tapasztalat a Szabó Magda/Szabó Lőrinc/Terézvárosi Angol-Magyar Kéttannyelvű Általános Iskolával kapcsolatban?
Lányomat szeretném valamelyikbe küldeni, nehéz kérdés, jó lenne mások tapasztalatairól hallani.
köszönöm
Terézvárosiban az alsó tagozat jó,bár nem mindegy,hogy milyen tanítókat kap a gyermek.A felső tagozat nem a legjobb,a nyelvoktatás nem valami színvonalas.De persze ez is tanárfüggő.Nekem nem jött be az iskola,nincsenek színes programok.Van angolest és svábbál,de ezek is inkább csak az alsóbb évfolyamoknak nagy élmény kb 6.-ig.Hozzáteszem az osztályom közössége sem jó...
Remélem segítettem.
Én is odavalósi vagyok!
Még Leilát mint orosztanárt ismertem, és Groma Leventéné férjénél tanultam technikát.
Balla Leila angolban/oroszban elég kemény, mert a Fazekasba járt és azt a szintet hozza.
Régi igazgató P. Gabi küldte el az iskolából korábban az új igazgatót István bácsit,amikor még kezdő tanár volt csak. Persze István bácsit mi nagyon szerettük akkoriban - mint tesi és Taekwon-do tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!