Segítség kellene! Más is volt már ilyen helyzetben?
Mikor kezdtétek a hozzátáplálást? Legyél kicsit drasztikusabb, először ebédre iktassátok be a kaját. Üljön az asztalhoz veletek, a tányérodból adj neki falatokat. Sosem fogadott el mást, vagy azért volt étvágya? Nem erőltettétek vlm nem történt?
Vond meg tőle fokozatosan a cicit, nem bébi már, ha éhes lesz, eszik.
Hm. Én pont az ellenkezőjét mondanám annak, amit az első válaszoló. Nálunk is voltak ilyen időszakok, főleg betegség után. Lehet, hogy fájt a torka, rosszul esett neki a nyelés, és most rossz emléket kelt benne a kanál látványa is. Szerintem próbálj neki pépes dolgot adni, hátha elfogadja. Van kedvenc étke?
Nem baj, ha csak szopizik, biztos hogy ha el tudná mondani, miért, jól rácsodálkoznánk, és megértenénk. Adj neki időt, és semmit de semmit ne erőltess. Engem is azzal traktált mindenki, hogy jaaaj, 1 éves kor fölött már semmi tápértéke nincs az anyatejnek, és már le kell szokni a ciciről. 20 hónapos a kislányom, és volt olyan este, hogy fejnem kellett kicsit, mert orrdugulás miatt nem szopizott. Jelentem, olyan zsirréteg volt a tejem tetjn a pohárban, hogy csak ámultunk-bámultunk. Tedd azt, amit az ösztöneid súgnak, ne amit a könyvek irnak, irni bárki tud bármit... Kitartás! Ha tudok valamiben segiteni, irj privit nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!