Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák hány kilók vagytok?...

Anyukák hány kilók vagytok? Menyivel kezdtétek a szülést? Akinek van képet is tehet. Majd én is fogok. Sajnos rajtam még van egy 8 kiló de már 10 lement 3 éves lány anyukája

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 18:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

85 kg-mal kezdtem a terhességet, 20 hetesen már 95 voltam, pedig alig ettem, egyszerűen rágondolni se bírtam a kajára. A doki azt mondta: nem baj, a magzat parazita, kiveszi, amire szüksége van. A 20-ik héten Gravidára váltottam és elkezdtem napi fél-egy órát gyalogolni, ekkor leállt a súlygyarapodás. 99 kg-mal mentem szülni. Mikor először méretkeztem pár hetes volt a lányom, 90kg voltam. Mire 14 hónapos lett lementem 86kg-ra és belefértem a 44-es, sőt néhány 42-es naciba, de a régi felsők még nem jöttek rám. DE nekem volt egy bokatörésem közben, ami 2 hónapos gipsz és még 2 hónapos bicegést jelentett. Most 85kg vagyok, ünnepek elött 1 kilóval kevesebb voltam, de volt egy térd sérülésem:(. Nekem a terhesség előtti súlynövekedést hormon probléma okozta, ez +20kg-ot hozott nekem:(, de mivel nagycsontú vagyok nem tünik annyira fel.

2,5 éves múlt a kislányom, és a 3. szülinapjára le akarok adni 10kilót. Kemény lesz, de ha nem jön közbe egy egészségügyi probléma, vagy az áhitott kistesó :)akkor megcsinálom!

2013. jan. 23. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:
69-al kezdtem a terhességet, 90 mentem szülni, 73 jöttem ki a kórházból (rengeteg víz volt rajam))majd fiam 7 hónapos korára 85 kg lettem, amikor elegem lett, elkezdtem lassan fokozatosan tornázni, fogyni, mert szoptatás rovására nem akartam,így mire a fiam 2 éves lett, lefogytam 64 kg ra, vékonyabb vagyok, mint a terhesség előtt, mondjuk az ünnepek alatt feljött 2 kg, de ebből 1 le is ment. Így még összesen 5 kg-ot akarok nyárig leadni lassan. AMi nagyon nagy szerencsém, hogy lassan fogytam, így nem lettem "löttyed" hanem szépen visszament a bőröm is.
2013. jan. 23. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
49 kg-val kezdtem, 62-vel szültem. Szülés után 1 héttel már 52 kg körül voltam, most 50 kg vagyok. Örültem volna, ha pár kg rajtam marad, de nem így lett:-(. 2,5 éves a kislányom.
2013. jan. 23. 22:13
 14/21 anonim ***** válasza:
56-tal kezdtem a terhességet, 71-gyel szültem, szülés utén 2 héttel 58 kiló voltam, a szoptatás végére 52 kiló lettem, pedig csak 4 hónapig volt tejem. Mikor 1 évesek lettek a gyerekek, visszaálltam 55-56-ra, ezt próbálom azóta tartani. (2 évesek)
2013. jan. 23. 22:30
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Átalakul az anyagcsere, ezen kell segíteni.

Az alapja: napi ötször kell enni, lassan felszívódó szénhidrátot reggel fél nyolcig, 10 körül tejtermék + 1 zsemle, délben egy tál főzelék+ husi, délután gyümölcs vagy tejeskávé, este lassan felszívódó szénhidrát, mellé tej mondjuk. Ez nagyon röviden így néz ki, de irtó hatásos! Elkezd felpörögni az anyagcsere, és olvadnak a kilók. Mellé napi egy vagy két tempós séta, és távoznak a ragaszkodó kilók.

Próbáljátok ki, akinek szükséges, mert egészséges is, hatásos is :)

2013. jan. 23. 23:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy a nem evéstől csak rosszabb lesz sajnos, mert teljesen megáll az anyagcsere. Dietetikus tanácsolta nekem a fentebbieket, és remekül működik. 86 kiló voltam tavaly októberben, most 76, és nyárig remélem, lemegy a maradék :) Egyre gyorsabb tempóban fogyok.

Remélem, Nektek is segít mihamarabb!

2013. jan. 23. 23:59
 17/21 A kérdező kommentje:
KEDVES 15 ÖS HA MEGKÉRLEK MONDJUK IRNÁL NEKEM EGY OLYAN DIÉTÁT ami nem kerül sok pénzbe és betartható nem jár éhezéssel mondjuk egy hetire gondolok.
2013. jan. 24. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:

76 kg-mal kezdtem a terhességet, 91-el mentem szülni, 88 kg-val jöttem haza.

Most 71-72 között vagyok, és folyamatosan fogyok (tavaly augusztusban még 82 körül voltam), 3 éves a fiam. Nyárra 65 a cél.

2013. jan. 24. 11:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Második vagyok:most épp nincs munkám,és azóta 3 kilot felszedtem,itthon vagyok,pedig tornázok is.

(de köszönöm:)

2013. jan. 24. 12:20
 20/21 anonim ***** válasza:

68-cal indultam az első terhességnek. 86ig híztam, de szülés után lement 70-ig.

Két év alatt felment pár kiló, 75-ről indultam és 90-nel mentem szülni. Ez is majdnem visszament szülés után, de megint eltelt 2 év, és azóta is itthon ülök, nem érek rá tornázni, sportolni, viszont nasizom ezerrel (főleg, ha felbosszantanak a gézengúzok). Szóval most 5,5 évvel a 68 kilós, egész csini esküvői állapotomhoz képest 86 kiló vagyok. Pfuj.

Így képen még borzasztóbb...

[link]

2013. jan. 24. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!