Anyukák hány kilók vagytok? Menyivel kezdtétek a szülést? Akinek van képet is tehet. Majd én is fogok. Sajnos rajtam még van egy 8 kiló de már 10 lement 3 éves lány anyukája
85 kg-mal kezdtem a terhességet, 20 hetesen már 95 voltam, pedig alig ettem, egyszerűen rágondolni se bírtam a kajára. A doki azt mondta: nem baj, a magzat parazita, kiveszi, amire szüksége van. A 20-ik héten Gravidára váltottam és elkezdtem napi fél-egy órát gyalogolni, ekkor leállt a súlygyarapodás. 99 kg-mal mentem szülni. Mikor először méretkeztem pár hetes volt a lányom, 90kg voltam. Mire 14 hónapos lett lementem 86kg-ra és belefértem a 44-es, sőt néhány 42-es naciba, de a régi felsők még nem jöttek rám. DE nekem volt egy bokatörésem közben, ami 2 hónapos gipsz és még 2 hónapos bicegést jelentett. Most 85kg vagyok, ünnepek elött 1 kilóval kevesebb voltam, de volt egy térd sérülésem:(. Nekem a terhesség előtti súlynövekedést hormon probléma okozta, ez +20kg-ot hozott nekem:(, de mivel nagycsontú vagyok nem tünik annyira fel.
2,5 éves múlt a kislányom, és a 3. szülinapjára le akarok adni 10kilót. Kemény lesz, de ha nem jön közbe egy egészségügyi probléma, vagy az áhitott kistesó :)akkor megcsinálom!
Átalakul az anyagcsere, ezen kell segíteni.
Az alapja: napi ötször kell enni, lassan felszívódó szénhidrátot reggel fél nyolcig, 10 körül tejtermék + 1 zsemle, délben egy tál főzelék+ husi, délután gyümölcs vagy tejeskávé, este lassan felszívódó szénhidrát, mellé tej mondjuk. Ez nagyon röviden így néz ki, de irtó hatásos! Elkezd felpörögni az anyagcsere, és olvadnak a kilók. Mellé napi egy vagy két tempós séta, és távoznak a ragaszkodó kilók.
Próbáljátok ki, akinek szükséges, mert egészséges is, hatásos is :)
Még annyi, hogy a nem evéstől csak rosszabb lesz sajnos, mert teljesen megáll az anyagcsere. Dietetikus tanácsolta nekem a fentebbieket, és remekül működik. 86 kiló voltam tavaly októberben, most 76, és nyárig remélem, lemegy a maradék :) Egyre gyorsabb tempóban fogyok.
Remélem, Nektek is segít mihamarabb!
76 kg-mal kezdtem a terhességet, 91-el mentem szülni, 88 kg-val jöttem haza.
Most 71-72 között vagyok, és folyamatosan fogyok (tavaly augusztusban még 82 körül voltam), 3 éves a fiam. Nyárra 65 a cél.
Második vagyok:most épp nincs munkám,és azóta 3 kilot felszedtem,itthon vagyok,pedig tornázok is.
(de köszönöm:)
68-cal indultam az első terhességnek. 86ig híztam, de szülés után lement 70-ig.
Két év alatt felment pár kiló, 75-ről indultam és 90-nel mentem szülni. Ez is majdnem visszament szülés után, de megint eltelt 2 év, és azóta is itthon ülök, nem érek rá tornázni, sportolni, viszont nasizom ezerrel (főleg, ha felbosszantanak a gézengúzok). Szóval most 5,5 évvel a 68 kilós, egész csini esküvői állapotomhoz képest 86 kiló vagyok. Pfuj.
Így képen még borzasztóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!