Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 2és fél évees?

Kislányom 2és fél évees?

Figyelt kérdés
Hát a téli időszakba nagyon beteges volt,most is két-3hete az. Tegnap vettem észre,hogy a két hátsó rágófoga most bújik kifelé! Volt valakinek ,hogy ilyen későn bújt elő?Meg még csak félig van kint fáj neki ha rág,áttörte,de még látszik az ínye picit és fájlallja ez normális?
2013. jan. 23. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Normális, hogy fáj, érzékeny még az íny.

Az én lányomnak is 2,5 évesen jött ki az utolsó 4 foga.

2013. jan. 23. 07:43
 2/7 A kérdező kommentje:
És lehetséges,hogy erről volt beteg? Nem tudom mióta jön,de már bölcsibe jár és mindent bevett a szájába!Lehet,hogy ez áll a betegségek mögött?Mert olyan nagyon beteg nem volt!
2013. jan. 23. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig akkor betegek, amikor jön a foguk, úgyhogy lehet attól. A fiaim is 2,5 évesek, és még 2-3 foguk hiányzik.
2013. jan. 23. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha bölcsis akkor inkább a bölcsitől beteg, persze, lehet, rátesz a fogzás, de a bölcsibe sokat betegeskednek.
2013. jan. 23. 07:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Már elég sok vitamint szed, és a bölcsi is kicsi bölcsi,ha beteg gyerek van nem viszik! Na majd kiderül:)Köszi a válaszokat!
2013. jan. 23. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze ez mind össze függ egymással.

Fogzáskor az immunrendszer gyengébb mindent elkaphatnak.

A bölcsiben nem muszáj lógó orrnak lenni ahhoz hogy valaki fertözzön, legtöbb betegség lappangó idöben is fertöz, ezért sokszor egy családban szinte egyszerre lesz mindenki beteg, mert még a lappangó idöben elkapja mindenki.

Ez így van, de ha van más kisgyerekee anyuka ismerösöd akkor tudod, hogy ez így van, ezen túl kell esni, így erösödnek.

A fogzásra annyit, hogy lányom is 2,5 éves lesz de még nyoma sincs a hátsó fogaknak. Most bújt ki az utolsó szemfog(nem tudom miért tartott az az utolsó eddig).

2013. jan. 23. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Azén kislányom32 hónapos és még nem látszanak azok a kishátsó fogacskák:), de az igen, hogy készülődnek. Ő is bölcsis augusztus óta. Körülötte sokan hiányoztak ilyen-olyan betegség miatt. Én ezt adom neki és nem kap el semmit:

[link]

2013. jan. 23. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!