Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bárányhimlős oltást beadattáto...

Bárányhimlős oltást beadattátok gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok, érvek, ellenérvek is érdekelnének.

Köszönöm.

2013. jan. 23. 07:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Volt már hasonló kérdés,ott kitárgyaltuk az érveket ellene és mellette....olvasd el.

ott én a 7-es voltam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2013. jan. 23. 09:57
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem.

Mindkèt gyerekem àtesett rajta szövődmèny nèlkül.

Nekünk nem ajànlotta a doki, ès azt is hozzàtette, hogy a mi gyerekkorunkba sokkal, de sokkal több volt szövődmèny, mint mostansàg. Ès igazàbòl semmi nem tudja, hogy meddig vèd az oltàs, mert mèg Igen csak gyerekcipőben jàr.

2013. jan. 23. 10:21
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Igen, de csak egy oltással. Mindenkinek ajánlom figyelmébe:

[link]

engem ez teljesen elrettentett. Nem szeretném, ha a kislányom éppen legyengült immunrendszerrel kapná el, és nem lenne rajta egy négyzetcentiméter sem, ahol nincs pötty...

Pluszban édesapám 60 évesen övsömörös lett. Már 3x tért vissza hozzá ez a kedves betegség, és igen nagy fájdalmakkal jár...

Ezek voltak az én indokaim. Ja, és hogy miért csak 1-et? Mert nem az a végleges cél, hogy egyáltalán ne kapja el, hanem ha elkapja, ne úgy nézzen ki, mint a kicsik a csatolt melléklet képein.

2013. jan. 23. 13:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, számomra mindegyik hasznos volt.

Még gondolkodom rajta, de egyelőre az oltás felé húzok...

2013. jan. 24. 11:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Beadattam az ikreimnek, mert a kislány tartósan beteg(vesebeteg-volt) és nála minden betegség veszélyes lehet...nemrég kezdték az óvodát és a csoportból többen is megkapták a bárányhimlőt, de az ikrek nem kapták el...anno a háziorvosunk ajánlotta, hogy adassam be nekik a szövődmények miatt-mert lehetnek meg a kislányka betegsége miatt-, nem bántam meg, legalább nem szenvedtek tőle, ha el is kapják, akkor is nagyon gyenge lefolyású lesz.
2013. febr. 15. 08:43
 16/18 anonim ***** válasza:
25%
Egyértelmű, hogy nem.
2013. febr. 20. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Beadattad végül?
2014. jan. 27. 09:34
 18/18 A kérdező kommentje:

Igen. És nem bántam meg.

A bölcsiben most is több gyerek pöttyös. Ő még nem.

Tudom, hogy így is elkaphatja, de nem olyan durva lefolyású lesz. Köszi.

2014. febr. 9. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!