Bárányhimlős oltást beadattátok gyermeketeknek?
Tapasztalatok, érvek, ellenérvek is érdekelnének.
Köszönöm.
Volt már hasonló kérdés,ott kitárgyaltuk az érveket ellene és mellette....olvasd el.
ott én a 7-es voltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nem.
Mindkèt gyerekem àtesett rajta szövődmèny nèlkül.
Nekünk nem ajànlotta a doki, ès azt is hozzàtette, hogy a mi gyerekkorunkba sokkal, de sokkal több volt szövődmèny, mint mostansàg. Ès igazàbòl semmi nem tudja, hogy meddig vèd az oltàs, mert mèg Igen csak gyerekcipőben jàr.
Igen, de csak egy oltással. Mindenkinek ajánlom figyelmébe:
engem ez teljesen elrettentett. Nem szeretném, ha a kislányom éppen legyengült immunrendszerrel kapná el, és nem lenne rajta egy négyzetcentiméter sem, ahol nincs pötty...
Pluszban édesapám 60 évesen övsömörös lett. Már 3x tért vissza hozzá ez a kedves betegség, és igen nagy fájdalmakkal jár...
Ezek voltak az én indokaim. Ja, és hogy miért csak 1-et? Mert nem az a végleges cél, hogy egyáltalán ne kapja el, hanem ha elkapja, ne úgy nézzen ki, mint a kicsik a csatolt melléklet képein.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, számomra mindegyik hasznos volt.
Még gondolkodom rajta, de egyelőre az oltás felé húzok...
Igen. És nem bántam meg.
A bölcsiben most is több gyerek pöttyös. Ő még nem.
Tudom, hogy így is elkaphatja, de nem olyan durva lefolyású lesz. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!