Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szánhúzó kutya plusz gyerek?

Szánhúzó kutya plusz gyerek?

Figyelt kérdés
Ezt olvastam a neten: "A szamojédek eredetileg falkában éltek, tehát elvárható tőlük, hogy jól fegyelmezhetők, toleránsak és társaikkal, valamint az emberekkel szemben béketűrők legyenek. Lakásba egyáltalán nem valók, mozgásigényük óriási, önfejűen is viselkedhetnek. Nem kisgyerekes családba valók!" Ezt egy állatorvos írta, ebben én megbízok, de itthon ez a téma vitát képez. Gyerekünk 8 hónapos, és nem engedem a kutya közelébe, mert félek, hogy ráugrik. Nem feltétlenül azért, mert meg akarná támadni, hiszen a szamojéd nem olyan, ezt tudom, de ha csak játszani akar, akkor is nagy sérüléseket okozhat a kicsinek. Vélemény?
2013. jan. 22. 18:26
1 2
 11/13 balázs2010 ***** válasza:

Kutyabolond vagyok! Szerintem azonnal ahogy megszületik a gyerek meg kell neki mutatni, hogy új jövevény érkezett a családba. Még akkor is ha a kutya kerti kutya.

A cane corso-s pedig engem is megmosolyogtat. A kutyád 3,5hónapos, gondolom 8hetesen hoztad el, másfél hónap az nem nevelés ez a kutya még baba! Nagytestű, véletlen is fellökheti nem direkt! A sógornőmnek bordeaux-i dog-ja van és nem egyszer lökte már fel a gyerekeket, véletlenül, mert amúgy a világ legbambább kutyája:)

A szamiról pedig ennyit: "Szelíd kedves természetű állat amely igen türelmes a gyerekekkel" /Nagy kutyaenciklopédia

Én személyesen ismerek 2szami tenyésztőt ha ennyire félted a gyereket hívd fel őket hátha megváltozik a véleményed: Dér Andrea, Kámán Gyula!

2013. jan. 23. 11:29
 12/13 balázs2010 ***** válasza:

Kutyabolond vagyok! Szerintem azonnal ahogy megszületik a gyerek meg kell neki mutatni, hogy új jövevény érkezett a családba. Még akkor is ha a kutya kerti kutya.

A cane corso-s pedig engem is megmosolyogtat. A kutyád 3,5hónapos, gondolom 8hetesen hoztad el, másfél hónap az nem nevelés ez a kutya még baba! Nagytestű, véletlen is fellökheti nem direkt! A sógornőmnek bordeaux-i dog-ja van és nem egyszer lökte már fel a gyerekeket, véletlenül, mert amúgy a világ legbambább kutyája:)

A szamiról pedig ennyit: Szelíd kedves természetű állat amely igen türelmes a gyerekekkel

Én személyesen ismerek 2szami tenyésztőt ha ennyire félted a gyereket hívd fel őket hátha megváltozik a véleményed: Dér Andrea, Kámán Gyula!

2013. jan. 23. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
nem értem, hogy mi a problémátok. leírtam, h ott vagyunk, ha a gyerekem a kutyával játszik. természetes, h fellökheti a játék hevében, de ilyen még nem történt, ill. ezért vagyunk mellettük. mi nem érthető ezen?
2013. jan. 23. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!