2-3-4 évesednek hány kabátja van? Minél többen írjatok léci.
4 éves a fiam.
4 overálja van, ebből 3 játszós. Van neki 2 szép, kimenő télikabátja, és + 2 játszós.
Pufi mellény 2 db, átmeneti kabát 1, és 1 farmerkabát. Én inkább azt adom rá pufi mellénnyel.
3,5 éves
van egy vastagabb téli és egy vékonyabb téli
van egy kantáros sínacija,egy derekas bélelt téli nadrágja és egy egybe overallja,de az még nem volt rajta mert nem volt olyan idő
3 èves kislány
2 kantáros overál+kabát
1 tèli kabát
3 átmeneti (belül poláros-kívül vízlepergetös)
1 pufi mellèny
1 farmerdzseki
3,5 éves.
Átmeneti kabát 2 vékonyabb, 2 vastagabb. Téli kabát 2 vastag, ebből 1 hosszított fazon, + 1 bunda.
Azért van mindenből kettő mert az egyik ovis, a másik "kimenős". A bunda meg ugyebár alkalmi :)
2,5 éves a kislányom.
1 pufi vízlepergetős, 1 szövet téli kabátja van és 1 vékonyabb téli szövetkabát. 1 farmerdzseki, 2 esőkabát és egy átmeneti kabátja van.
3 éves lány, megszámlálhatatlan kabátja van, kb 20 db.
Van köztük örökölt, újonnan vett, használtan vásárolt.
Overálból is legalább 4 db.
Sajnos én beteges vásárló és turizós vagyok. ha valami megtetszik és jó áron van (főleg a turiban), annak nem tudok ellenállni, mindig megveszem.
Szerencsére szinte mindig ugyanannyiért el is tudom adni, sőt, van amit többért, így nem vesztek semmit és van miből válogatni.
Már visszamentem dolgozni, emiatt nincs időm ruhákat nézegetni, gondolom nem is lesz ennyi ruhája a jövőben a kislányomnak, eddig tartott a jó világ:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!