2,5 éves gyereknek, ha beteg (köhög, kicsit folyik az orra) és jelenleg antibiotikumot szed, jót tesz ha a szabadban van kint 1 -1,5 órát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 13:51
1/4 anonim válasza:
a 1,5 óra szerintem már sok.
de amúgy az jó ha kicsit kint van
2/4 anonim válasza:
Én csak akkor nem viszem ki a gyerekeket ha lázasak. Minden egyéb esetben kimegyünk a levegőre, igaz nem sokáig, csak egy rövid séta erejéig. De ez nagyban függ az időjárástól is.
3/4 anonim válasza:
Ha egy picit köhög meg eppen csak nedves az orra, akkor meg siman ki lehet vinni 1 akar 1,5 orara is. Nem kell burokban nevelni a gyereket. Persze ha lazas akkor az agyban a helye, de egy sima meghüles ne legyen mar meg korhazi sürgössegi eset...
4/4 anonim válasza:
én csak lázasan nem viszem ki,amúgy a gyógyulásban sokat segít a friss levegő,főleg így télen,hidegben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!