Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok ajánlani egy jó...

Tudnátok ajánlani egy jó gyerekorvost RÁKOSPALOTÁN?

Figyelt kérdés

Csobogós utcába költözünk. 22 évig éltem Rákospalotán, de nem itthon szültem. Most költözünk haza.

A Kossuth lakótelepen nincs gyerekorvos? A legközelebbi az SZTK-s?! :|

2013. jan. 17. 19:19
 1/5 Babeli Zurzavar ***** válasza:
Dr. Vitális Réka az sztkban, lehet messzinek érzed, de nagyon megbízható, segítőkész, alapos. Ő volt a saját gyerekorvosom és most a fiamé is. Nagyon szeretem, nem cserélném egyik közelebbire sem.
2013. jan. 17. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt laksz a szomszédban. :o)

Mondjuk segíteni nem igazán tudok, mi nemrég költöztünk ide a IV. kerületből, és mivel szuper dokinénink van, megtartottuk.

2013. jan. 22. 14:14
 3/5 A kérdező kommentje:

IV. kerbe a villanyszereőm felesége gyerekorvos. Majorosné.

Hogy őszinte legyek én jobban szeretem, ha a doki a közelünkbe van és nem kell órákat utaznom hozzá. Főleg nem egy beteg gyerekkel.. :)))))))))))

2013. jan. 22. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaz, én autózom. Úgy 7 perc. Kibírható.

De a IV. kerületben is több rendelő van, a tiédet nem ismerem. :o) Mi Káposztásra járunk...

2013. jan. 22. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyerek koromban laktam Palotán.

Akkor a Sződliget u-ban volt gyerek rendelő, a suli mellett.

2013. jan. 23. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!