Használhatja nálatok, ha igen mennyit, a gyerek a számítógépet? 6 hónapostól 6 évesig szól a kérdés, kérlek írd le az indokaidat is, miért igen vagy nem, illetve hány éves a gyerkőc!
az én babóm szokott laptopon mesét nézni(baby einstein, gyerekdalok stb) ezek max fél órás műsorok ennyi elég is neki, aztán játszunk mást.
16 hónapos (kb 4 hónapja nézi, de nem minden nap)
3 éves múlt a fiam, játszani szokott a szám. gépen:
A kedvencek közé lementettem ezeket az oldalakat, ő kikeresi és válogat. (memória, kifestő, ügyességi, kirakó, puzzle, hibakereső, stb.) Nagyon szereti, a touch-pad használatát is könnyen megtanulta.
Kb. hetente 4-5 alkalommal, kb. fél órát.
Nekem ez a 6 hónapostól 6 évesig az a kategória, hogy max. a 6 éves, aki tudja használni is már, de még neki is felesleges.
Tehát nálunk úgy van, hogy a legkisebb 4 éves. Hetente talán egyszer ülhet ide, mert itt néz néhány rövid mesét.Kisvakond, traktoros mesék, Bogyó és Babóca.
A nagyok 9 és 13 évesek, de még ők sem ülnek itt napi szinten, esetleg hétvégén egy-két órát.
Szerintem óvodás meg annál is kisebb korban teljesen felesleges pl.: számítógépes játékkal játszani. A mesenézés, zenehallgatás más, de az is csak mértékkel.
Négy és fél éves, mesét néz a gépen, illetve napi fél órát autóversenyezhet, kormánnyal.
Amúgy tudja kezelni a gépet, nagyon pici kora óta, hiszen látta, h az apja dolgozik vele, aztán a laptopomat is megengedtem neki, h nézegesse.Nyilván ott vagyok vele, elnyomogatni nem tudja, de nem is akarja.
Egyszerűen csak érdekli a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!