Használhatja nálatok, ha igen mennyit, a gyerek a számítógépet? 6 hónapostól 6 évesig szól a kérdés, kérlek írd le az indokaidat is, miért igen vagy nem, illetve hány éves a gyerkőc!
Egy 6 hónapos mégis mit tudna csinálni egy számítógéppel? Ütögeti a plüssmacival?
6 évesnek esetleg már engedném, hogy gépezzen, persze csak internet nélkül, gyermeteg játékokat.
1,5 lányom ha ülök a gép előtt és ő ébren van, akkor felmászik rám, beül az ölembe és nyomogatja a billentyűket, vizsgálgatja az egeret, pirosan világít, ez tetszik neki. De én szinte azonnal felállok a gépe elől és viszem magammal őt is.
Több okból: kicsi még, nem kell a szemét rontani, a gépet is könnyen elnyomkodhatja.
Van neki saját gyerek laptopja azt püfölheti.
De amúgy nem is nagyon érdekli.
Mit nevezünk használatnak? Néznek rajta mesét, hallgatnak zenét rajta, az 5 éves fiam annyit kezeli kb. hogy vannak ilyen kirakós játékok és akkor helyére húzz a részeket meg elvezeti a macskát az egérhez meg ilyen egyszerűbb játékok de max. pár naponta 1x 1x. A 3 éves lányomat nem érdekli szerencsére.
A legkisebbem 18 hónapos, ő max tönkretenni tudná, őt nem engedem a géphez.
Egyébként nem vagyok híve a 6 év alatti számítógépes játékozásnak meg hogy a gyerek egyedül ott ül előtte és nyomkodja játszik felmegy a netre még ha gyerekoldalakat is, akkor se üljön ott félórákat órákat. Barátnőm kisfia 4 éves kora óta "gépezik" nem vonok le következtetést de múltkor náluk jártunk 10kor érkeztünk fél 12kor távoztunk, ezidő alatt a lurkó (5 éves) 10 percre jött el a géptől míg evett vmi gyümit.
Nem tudom máskor hogy lehet. Lehet ez csak 1 alkalom volt, én túlzásnak érzem nagyon.
A fiam 6 éves. Nálunk az a szabály, hogy annyit gépezhet hétvégén, amennyit sportolt hétköznap. Nagyon lusta, laza izomzatú, "ügyetlen", gyógytornász ajánlotta, hogy mozogjon, szóval nem kínzás miatt.
Ez heti 2x1 órát jelent, vagyis 1-1 órát játszhat szombat-vasárnap. Egyébként a gép előtt ülne folyton... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!