Kislányom 2éves múlt, sosem volt szorulása. Most 2napja nem kakilt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 09:13
1/8 anonim válasza:
Két nap még nem vészes. Az én fiam négy napig nem kakilt, mentünk vele az ügyeletre és azt mondták, hogyha az ötödik nap nem kakil, akkor vigyük vissza. Hát otthon esze ágában sem kakilt, ezért visszavittük. Ott olajos emulziót nyomtak a fenekébe és tíz percenként járt ki wcre, annyira beindította neki.
2/8 anonim válasza:
lavelocal szirup. szilvalekváros kenyér +3dl meleg tej :D
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor még nem stresszelek...de olyan keveset eszik,se tejet nem iszik,na a szilvárol meg ne is beszéljünk,lekvárt meg,na azt se...
2013. jan. 17. 09:48
4/8 krisztivan válasza:
Fiamnak amíg kicsi volt a nyers szilva(turmixolva)vált be.De a szilvalekvárra is mondta a doki,hogy jó.Jobb ha hamarabb kijön,mert nagyon be tud sűrűsödni,és akkor fájhat neki a kakilás.És itt indul az ördögi kör.Szerintem próbáljátok megoldani minél hamarabb.És még a cukros kamilla tea is jó.Fontos bele a cukor!
5/8 anonim válasza:
100%-os baracklé, narancslé, egész nap és fontos, hogy reggel éhgyomorra is 1-2 nagy pohár. 5 nap után nekünk ez segített a múlt héten és azóta is kapja reggel.
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem, hogy azóta rendben is van, minden nap van kaki.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!Kipróbálom mindet!!!
2013. jan. 17. 11:12
8/8 anonim válasza:
Cukros kamillatea, de ne minden nap, mert a bélbolyhoknak nem jó hosszútávon.
Leavolacot is adhatsz, de orvosilag amúgy nem elfogadható, hogy szorulást hashajtóval oldjunk meg, mert esetleg szorulással járó betegséget elfedhet. Nem rémiszgtetés, általában nem erről van szó, de ezért jobb inkább a táplálkozásnál természetesen figyelni. Eleget igyon. Paraffin olajat is keverhetsz neki valamibe vagy egy kiskanállal adsz neki a szájába. Kicsit síkosítja az utat és könnyít a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!