Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen időben milyen programot...

Ilyen időben milyen programot találsz ki gyerköcöddel?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem járunk el sehová, mert mostanában sok a beteg a környéken, kivéve szánkózni megyünk. (amúgy szeretünk kirándulni, moziba járni)

Mostanában itthon filmeket, meséket nézünk, van rengeteg puzzle-nk, társasjátékunk, azokkal játszunk. Szeretünk legózni, fa kockákkal játszani.

Ha unja a kisfiam, akkor Kisvakondot néz, a nagyobb tesókkal sátrat épít.

A lányaim megint rákaptak a gyöngyfűzésre, hétvégén diafilmeket vetítettünk.

2013. jan. 16. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Korcsolyázunk és a hóban játszunk.

Bennt pedig már csak aludni van ereje... :)

2013. jan. 16. 14:07
 3/3 ilimola válasza:

Sziasztok!

Mi játszóház-rajongók vagyunk. Szerintem ebben a latyakos hideg időben, amikor már szánkózni sem lehet a legjobb program. A gyerek nem otthon pakol szét, kipróbálhatunk egy csomó játékot anélkül, hogy meg kellene vennünk. Én személy szerint az állatkert melletti játszót szeretem a legjobban. Fiatal a csapat, mindig kedvesek, szerintem korrektek az árak, rengeteg játék van és isteni a kávé! Tényleg csak ajánlani tudom!

2013. jan. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!