Sopronban nyaralunk jövő héten egy 2 és egy 4 évessel. Milyen programot ajánlanátok a 42 fokban?
Van pl fedett medence, vagy strand? Van klimatizált Pláza, Árkád, Ugrivár, Játszóház? Van gyerekprogram?- zeneovi, babaklubb, bármi , ami leköti mindkettőt?
3 éve nyaraltunk, akkor 7 napból 6-ot esett az eső.
De félek most sem lesz jobb a 42 fokban....
Nem mehetünk minden nap az erdőbe sétálni...
Várak, kastélyok, kilátók? Ami nem nyílt napon van?
Bármi érdekel
Köszi
Én csak néhányszor jártam Sopronban, de ami érdekes lehet, még ha meleg is van:
-bányászmúzeum, ami a Tűztoronnyal srégen van, kék ház, direkt gyerekeknek, mehetnek a csillével, színezhetnek, egy tök rendes pasi vezeti végig az embert, annyira gyerekbarát módon van megoldva.
-Taródi vár. Arra van, amerre a Károly kilátó, csak félútnál kell jobbra fordulni, gyalog sok kicsit, de kocsival is lehet menni.
-esti program: amikor jobb is van: Sörházdombi kilátó, legalább elfáradnak, mire megmásszák.
Mi minden évben Sopronba a bobpálya miatt meggyünk.
A 2 évesnek nem biztos, hogy jó de neki van mellette egy játszótér.
Mi múlt héten voltunk ott 1 hetet 6 és 1 évessel.
Sopronban a Károly kilátóhoz sétáltunk el, nagyjából fák alatt voltunk. Attól nem messze van a lövér kalandpark, a 4 éves biztos élvezné, meg a kisebb is bóklászhatna a hűvösben.
Pancsolós programon mi Sárvárra mentünk, ott nagyon jó fürdő van, kb 1 óra volt kocsival az út. Ja és elmentünk volna Lutzmannsburgba, ami Európa legnagyobb csúszda-aqua-parkja (vagy mi a szösz :), de épp felújítják, július 7-én nyit.
A bobpálya is nagyon jó volt.
Voltunk Fertődön a kastélyban, és amelett egy kis osztrák faluban Pamhagenben egy erdőben található állatkertben.
Margarethenben, a Fertő tó mellett van a Family Park, az is nagyon jó szórakozás, a 4 éves már szinte mindent kipróbálhat, a nyugisabb játékokra a két éves is felülhet (szülővel). Mi záróráig voltunk :) Ha kell, még az árakat is meg tudom írni, nagyjából mindre emlékszem :)
Szia!
Ausztriába, a Family Parkba mindenképp menjetek!!!Gyereknapon voltunk 2, 7, 10 éves gyerekeinkkel, mindenki nagyon jól érezte magát. A 2 éves gyerekkel mindenhová felülhet a szülő is, nem olyan, mint a pesti vidámpark. Szóval ki ne hagyjátok:) Mi is zárásig voltunk, legközelebb nyitásra oda kell érnünk, hogy mindenre legyen idő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!