Pelenkakiütésre, ami lehet gombával is fertőzött mi a jobb sudocream, neogranormon vagy dermin kenőcs?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat. A lincselőknek üzenem, hogy a kiütések pár napja már fennálltak, de ilyen már volt korábban is - a kisfiam elvakarta és ettől ilyen egybefüggő piros lett a bőr. Ilyen is volt már, ezért ez miatt sem aggódtam annyira, azonban a kisfiam bölcsödés, így pénteken egész nap nem láttam csak már este, és este láttam hogy a piros részen helyenként mintha vastagabb lenne a bőr, és ilyen fehér hámsejtes volt pár helyen. Mivel aggódtam így interneten keresgéltem és találtam egy orvosnak a honlapját ahol még képpel is illusztrálva volt a pelenkakiütés ahol gombával felülfertőzödött. Este késő nem fogom az orvosunkat ilyen problémával zavarni, és kórházi kivizsgálásnak és egyéb dolgoknak sem teszem ki a gyereket, mivel egyébként is beteg. Tehát marad az itthoni kezelés, és a már tapasztalt anyukák megkérdezése.
Szóval mégegyszer aki segített annak nagyon köszönöm. Ma első utam lesz a patika.
kellemes hétvégét!
Mivel kezdted végül kezelni?
13. vagyok
Ez tuti recept szerintem is :)
Nekem a boraxos krém mellett csak szaporodtak a gombák,és mire hozzákezdtem a canestennel kezelni a lányomat már bőr se volt szegényen, nagyon durva volt... De ez hamar helyre rakja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!