Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pelenkakiütésre, ami lehet...

Pelenkakiütésre, ami lehet gombával is fertőzött mi a jobb sudocream, neogranormon vagy dermin kenőcs?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Boraxos krémet írt a doki nekünk, de azt nem keverték a gyógyszertárban, Naturlandos volt, azt hiszem. Gyorsan elmúlt nekünk.
2013. jan. 11. 22:18
 12/20 anonim ***** válasza:
A boraxos krém jó, de a legjobb, ha hagyod kicsit szabadon, mert a levegőztetés gyógyítja a legjobban! Ha csak bekened és visszaadod rá a pelenkát, az még rosszabbíthat is rajta, mert a nedves, meleg környezetben gyönyörűen szaporodnak a gombák...
2013. jan. 11. 22:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Én ha ilyen van, akkor egy napig sudocremmel kenem vékonyan, ez nagyon fontos. Ha nem látok látványos javulást, naponta 2-3x icipici canestent kenek rá, kb 2 nap alatt elmúlik tőle
2013. jan. 11. 23:00
 14/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat. A lincselőknek üzenem, hogy a kiütések pár napja már fennálltak, de ilyen már volt korábban is - a kisfiam elvakarta és ettől ilyen egybefüggő piros lett a bőr. Ilyen is volt már, ezért ez miatt sem aggódtam annyira, azonban a kisfiam bölcsödés, így pénteken egész nap nem láttam csak már este, és este láttam hogy a piros részen helyenként mintha vastagabb lenne a bőr, és ilyen fehér hámsejtes volt pár helyen. Mivel aggódtam így interneten keresgéltem és találtam egy orvosnak a honlapját ahol még képpel is illusztrálva volt a pelenkakiütés ahol gombával felülfertőzödött. Este késő nem fogom az orvosunkat ilyen problémával zavarni, és kórházi kivizsgálásnak és egyéb dolgoknak sem teszem ki a gyereket, mivel egyébként is beteg. Tehát marad az itthoni kezelés, és a már tapasztalt anyukák megkérdezése.

Szóval mégegyszer aki segített annak nagyon köszönöm. Ma első utam lesz a patika.

kellemes hétvégét!

2013. jan. 12. 07:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem lincseltelek csak elmondtam hogy ebben a helyzetben én mit tennék. Mégha van is róla kép a neten. Ennyi. De bocsi.
2013. jan. 12. 09:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem hogy tudtunk neked segíteni és mihamarabb rendbe jön a pici! :) kellemes hétvégét Nektek is! :)
2013. jan. 12. 16:58
 17/20 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Szeretném mégegyszer megköszönni, a hasznos tapasztalatokon alapuló válaszokat. :) Ugyanis kisfiam bőre nagyon szépen javul, már csak a gyógyuló/hámló bőrfelület emlékeztet a dologra. :) Köszönöm!
2013. jan. 13. 19:28
 18/20 anonim ***** válasza:

Mivel kezdted végül kezelni?

13. vagyok

2013. jan. 13. 19:40
 19/20 A kérdező kommentje:
sudocream+canesten (esti fürdetés után 1*)+otthon levettem róla a pelenkát és szabadon hagytam
2013. jan. 14. 07:04
 20/20 anonim ***** válasza:
75%

Ez tuti recept szerintem is :)

Nekem a boraxos krém mellett csak szaporodtak a gombák,és mire hozzákezdtem a canestennel kezelni a lányomat már bőr se volt szegényen, nagyon durva volt... De ez hamar helyre rakja...

2013. jan. 14. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!