Pelenkakiütésre, ami lehet gombával is fertőzött mi a jobb sudocream, neogranormon vagy dermin kenőcs?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 21:07
2/20 A kérdező kommentje:
Péntek este 21:15 van, nem hiszem, hogy ilyenért kijönne vagy érdemes a gyereket kórházba vinni ilyen panasszal...
2013. jan. 11. 21:15
4/20 anonim válasza:
És most jött ki egyik pillanatról a másikra meg a gomba is(márha van)?
Sztem. telefonálj a gyerekorvosnak...vagy nemtudom nálatok hogy van, de én ezt tenném!
5/20 anonim válasza:
Boraxos popsikrém, gyógyszertárban keverik ki, nem vényköteles és olcsó, és nem mellesleg hatásos. De ha sima borax oldattal bekened és hagyod pucér popóval szaladgálni az is segít.
6/20 anonim válasza:
Ma még sudocream, de ha tényleg gomba, akkor hígított betadinos oldattal lemosnám neki (vattával). Amikor nagyon piros volt a lányom punija és viszketett neki, ezt tanácsolták a Heim Pál ügyeletén (nem mentünk el, csak felhívtam őket). Naponta 4-5 alkalommal lemostam neki, pár nap alatt rendbe jött teljesen.
7/20 anonim válasza:
Előző vagyok, ha mégse gomba, akkor sem ártasz a betadin-nal.
8/20 anonim válasza:
ici pici canesten krémet keverj össze egy kicsi bepanthen kenőccsel!gyönyörűen elmúlasztja!
10/20 anonim válasza:
Én is Canestennel kentem, bár nekünk a dokinéni megállapította a gombát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!