Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kíváncsi vagyok ezek alapján...

Kíváncsi vagyok ezek alapján mennyi idősnek gondoljátok a kisfiamat, tippelnétek?

Figyelt kérdés

Aki nem szereti az ilyen játékokat nyugodtan nyomjon rá a vissza gombra.Kíváncsi vagyok a tulajdonságai alapján hány évesre tippelitek.

-egyedül iszik

-egyedül eszik kanállal és villával is

-belebújós pulcsin kívül,ügyesen felöltözik

-egyedül is le tud vetkőzni

-ki tudja fújni az orrát,és utána ki i dobja a zsebkendőt

-teljesen jó a mozgás koordinációja

-szabályosan fogja a ceruzát,sokat rajzol

lépcsőzik,de még nem váltott lábbal

-kérdésre válaszol

-rengeteg szót mond,és tő mondatokban is beszél

-mindent megért

csavarhúzóval kicsavarozza a csavart

-ha szemetet talál azonnal kidobja

-mézeskalács formázóval formákat csinál ki is veszi a formából

-ügyesen és gyorsan motorozik

-3ig el tud számolni

-minden állatot felismer és megnevez ami lát könyvben utcán

-zenére ritmusosan táncol

-Dublot is nagyon ügyesen épít

-ugrál

-elfújja a gyertyát,megfújj az ételt

-ügyesen gyurmáz,szeret festeni,ha rajzol akkor cserélgeti a színeket és mondja mit akar rajzolni

-rátekeri az üvegre a tetőt,és letekeri,ügyesen kicsomagolja a dobozt

ügyesen összepakol

-tudja csoportosítania dolgokat pl a zoknit zoknikhoz teszi

-megnevezi és megmutatja a testrészeit,ruháit

-sokszor azt játssza a plüss mackó is eszik,iszik. a plüss mackó döntötte össze amit épített

-ügyesen mosakodik,moss a fogát,törölközik

2013. jan. 9. 14:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk nekem van ismerősöm, aki azt mondja, hogy önállóan öltözik a gyereke, de azért nem mindegy, hogy hogyan :)

szóval lehet, hogy 20 hónaposan felhúzza ugyan a harisnyát, csak fordítva és félig. Van, akinek már ez is önálló öltözés. A szobatisztaság is 1-3 év között alakul ki, szóval elég tág. Általában mindenki többet lát a saját gyerekébe, mint másokba és ezzel nincs is semmi baj :) A férjem szerint is a kislányunk gyönyörű kutyát rajzol, közben én csak egy nagy firkát látok benne :)

2013. jan. 9. 14:46
 12/23 anonim ***** válasza:
mit rajzol????????
2013. jan. 9. 14:49
 13/23 anonim ***** válasza:
11 ott a pont...
 14/23 anonim ***** válasza:
2.5 év körül
 15/23 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a szülő sokszor többet lát,de nem vagyok elfogult,tényleg rendesen felveszi amit írtam,és tényleg szabályosan fogja a ceruzát,és azt is mondja mit szeretne rajzolni még ha egyelőre felismerhetetlen.
2013. jan. 9. 14:50
 16/23 anonim ***** válasza:
De nem írtad még amúgy hogy mennyi idős :) csak mások írták le hogy az ő gyerekük mekkora volt mikor ezeket csinálta:) Szóval szabad a gazda:)
2013. jan. 9. 14:52
 17/23 A kérdező kommentje:
köröket,vonalakat,felismerhetetlen formát,vagy körbe rajzol valamit,vagy firkál pl a múltkor pirossal satírozott valamit és azt mondta tűz,szóval ilyenekre gondolok ha azt mondom rajzol,
2013. jan. 9. 14:54
 18/23 A kérdező kommentje:
20 hónapos a kisfiam
2013. jan. 9. 14:55
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elég sokan közel jártak :)
2013. jan. 9. 15:00
 20/23 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt volt nálunk a védőnő 1 éves kora óta nem látta,itt volt kb 2 órát,és mondta hogy van pár dolog amit ennyi idősen még nem kéne csinálni,csak később,meg dicsérgette milyen ügyes,azért gondoltam fel teszek egy kérdést,hogy csak úgy,mondta védőnő vagy tényleg nem szoktak ilyesmiket csinálni 20 hónaposan.
2013. jan. 9. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!