Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan csináljam a séta...

Hogyan csináljam a séta szoktatást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két éves nagylányom van és úton van a tesója is. A lányom gyönyörűen sétált idáig de amióta terhes lettem (most vagyok 9 hetes) azóta nem akar sétálni. Mindig felkéredzkedik és nem akar jönni.

Viszont tudom, hogy a lakásunk és a bölcsi közötti távot le tudná sétálni ha akarná mert korábban annál jóval hosszabb utakat tett meg és nem volt vele gond.

Gondolom érzi a változást de már most is nagyon nehéz viszont pár hónap múlva meg már nem fogom tudni kézben vinni. Baba kocsink nincsen mert kendőztünk és harmadikról nem is tudnám fel le cipelni. Még nem is az oda úttal van a baj, mert akkor a párom viszi, viszont haza már én hozom. Párom 12 órázik hét közben.

Hogyan vehetném rá a lányomat az újbóli hosszú sétákra?

Ki hogyan csinálja csinálta?

Segítségeteket előre is köszönöm.

2013. jan. 8. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
ültesd babakocsiba, 2 évesen, főleg télen, bőven belefér a hosszú sétákhoz
2013. jan. 8. 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudok baba kocsiban ültetni mert a harmadikról nem tudom levinni a kocsit. Nagyon nehéz kocsit vettünk és én ezek után nem akarok még egybe beruházni. Sajnálom rá a pénzt. Na majd valamit kitalálok. Köszönöm a segítségedet.
2013. jan. 9. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!