Két éves gyermeked mindig odafigyel arra, amikor hozzá szólnak, vagy alkalmi süket?
Az enyém is alkalmi süket volt ennyi idősen.
De az ovikezdés után észrevettem, hogy több ez alkalmi süketségnél, és elvittem fül orr gégészhez. Egy műszerrel bemérte a fülét és beigazolódott a gyanúm, nem volt tökéletes a füle, bár hozzá nyúlni nem kellett, csak egy sprayt kapott, a gond pedig az volt, hogy megnagyobbodott az orrmandulája, ami elzárta a hallójárat egy részét. Ez egyébként egy csúnya nátha és köhögés mellékhatása volt, és ősszel a náthaszezon kezdetén mai napig mindig előjön, de szerencsére mindig vissza is húzódik.
Ha aggódsz vidd el fülészetre. Fél perces fájdalommentes vizsgálat.
10-es vagyok (azt hiszem)
az én fiamnak is az volt a baja. mint az utolsó válaszolóénak, csak neki nem jött helyre semmitől. mindkét füle tele lett savóval és az orrmandulája is maradt duzzadt. Fülbecsövezés és orrmandula kivétel oldotta meg a problémánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!