Két éves gyermeked mindig odafigyel arra, amikor hozzá szólnak, vagy alkalmi süket?
Szintén alkalmi süket gyerekkel rendelkezem.
Ami neki tetszik, azt meghallja és gond nélkül érti. A többi...?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A 2. válaszolótól szeretném kérdezni, hogy volt- e esetleg más tünete is a kisgyereketeknek?
Nézd, amikor azt mondom szinte teli tüdőből üvöltve, hogy pakoljatok össze(3,5; 2 évesek), kb mintha a gondolataimban úszkálnék, de bezzeg ha magam se hallom hangerőn azt mondom van csoki itthon egyből letámadnak, hogy kérnek.
Szóval a kiskorúak szelektív hallása, alkalmi süketsége az nagyon is elterjedt dolog:)
Én vagyok a második válaszoló, másfél éves korától két és fél éves koráig ez az egy tünetünk volt, majd megkésett beszéd fejlődés, és jött minden három éves koráig, értelmileg visszamaradt megállt a fejlődés 2 éves szinten!
Nem értem mért lettem lepontozva sajnos a gyermekem autista!:(
Az én fiam is alkalmi süket volt ebben a korban. Legalábbis én azt hittem. Aztán kiderült, hogy tényleg baj a fülével, nem tökéletes a hallása, meg kellett műteni.
Most én is le leszek pontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!