Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Voltatok már a nyugatinál a...

Voltatok már a nyugatinál a Mini city gyerekvárosban? Megéri elmenni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 15:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri, a lányomnak nagyon tetszett. Nem tudom mennyire nézted meg a neten, van fodrász szalon, engem, anyósomat megfodrászolt a lányom, kertészet (ültetett virágot, amit oda is adtak neki), kisbolt (ide többször be kellett menni, mert imád vásárolni), lehet karaokezni (bár ehhez a lányom bátortalan), van börtön, rendőrmotor, fogorvosi rendelő, fiúknak barkácsoló üzem, bele lehet kukkantani a mikroszkópba, hogy milyen baktériumok vannak pl. a wc-n, a piciknek is van játszórész, van büfé, mozi (bár az pont nem volt nyitva, amikor voltunk). Van konyha, ahol lehet főzni, sütni, teríteni, lehet fotózkodni (ráül a gyerek egy dobogóra utána választhattok egy hátteret, amit össze photoshoppolnak a gyerek képével, a mi lányunk pl. így egy tigris hátán ül). Ja, meg van kreszpálya is. Fú most hirtelen ez jut eszembe, de legalább egy fél napot el lehet tölteni ott. Ahová bement a gyerek, ott a belépőt kilyukasszák és ha 10 db. összejön, akkor a következő látogatáskor kedvezményt kap.
2013. jan. 7. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!