2 éveseteket hogy készítettétek fel a bölcsire?
Nekem a lányom 23hós volt amikor kezdtük a bölcsit.Én mondogattam Neki, hogy ott lesz sok gyerek akikkel egész nap játszhat.Nagyon várta hogy mehessen,de én persze rettegtem.Féltem, hogy fog aludni mert egyedül nem aludt el addig.Első nap bementünk és onnantól kezdve tudomást se vett rólam.Így haza jöttem,ezt beszéltük meg a gondozókkal,mert ha baj lenne 5percre lakunk úgy is.Ültem a telefon mellett,de amikor ebéd után érte mentem nem akart haza jönni:)
3.nap ott aludt és szó nélkül aludt el a többiekkel.Kb 2hét múlva volt pár nap vissza esés amikor reggel kicsit több idő volt a búcsúzkodás,de sírás ekkor se volt állítólag ez normális mert kb. ilyenkor fogják fel, hogy nap mint nap ott vannak hagyva.De azóta sincs gond,sőt azóta már szobatiszta is lett.
Köszi lányok a biztatást! Remélem, nekünk is könnyen megy majd. Magánba megy, így kevesen is lesznek, meg ott lesz a szomszéd kislány, akivel napi szinten találkoznak/játszanak.
Én is mondom neki, hogy megyünk bölcsibe ahol lesz sok gyerek, meg a gondozónéni, meg hogy anya nem lesz ott, de jókat fog játszani majd a többiekkel. Hiszek benne, hogy felfogja, ha azt nem is tudja, hogy mi az a bölcsi, de azt remélem megérti, hogy én nem leszek ott vele.
Amúgy okos fiú, elvan bárkivel, ha elmondom neki, hogy anyának most dolga van, de nemsokára jövök, ha ismerőssel hagytam eddig soha nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!