Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős volt gyermeked...

Mennyi idős volt gyermeked amikor már csak az autó övével volt bekötve a gyerekülésbe?

Figyelt kérdés
4 éves lesz jövőhónapba a kisfiam, még éppen betudom kötni nagykabátban az ülésébe. Olyan az ülésünk, aminek kivehető a saját öve ha már nem kell. A magassága már meglenne az autó övéhez. Nyáron már kiveszem, mert sokkal egyszerűbb az autó övével bekötni.
2013. jan. 6. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek már nagyobb gyerekek, de az ő nyakukat is ki tudja dörzsölni a biztonsági öv. Értsd már, hogy miről beszélek!

2013. jan. 6. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

menj a legaljára, ott a 22es képnél írja, hogy kell elvezetni az övet, hogy ne a nyakánál menjen.

na de részemről befejeztem, nem akarok kötekedni, csak leírtam, hogy az öv nem a gyerek nyakánál megy így nem dörzsölheti ki, vagy ha dörzsöli akkor még nem jó neki az autó saját öve

2013. jan. 6. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:
És a 23-as képnél is látszik, hogy az öv széle ki tudja dörzsölni a gyerek nyakát, mellkasát, tök mindegy, hogy mit írok, a GYEREK BŐRÉT!!! - Akkor is, ha jól van bekötve. Ezért ajánlott az ilyen övre húzható huzat. Mint írtam, nekem is kényelmetlenek az övek, ha nincs rajtam pl. nyáron úgy ruha, csak mondjuk egy trikó, pedig már felnőtt vagyok, nem gyerek.
2013. jan. 6. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!