Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan akinek 3 év körüli...

Van olyan akinek 3 év körüli gyerekének rémálma van és sírva kel?

Figyelt kérdés
amúgy egy nevetős kisfiú...:)

2013. jan. 5. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Szeptemberben volt 3 éves a fiam, és karácsonykor esett meg először. Azt álmodta, hogy kihullott az összes foga :( A másik meg épp most éjjel történt. Zokogva ébredt, és azt mondta lenyelte valami játékát, és menjünk orvoshoz... Frankón megindult az ajtóhoz, hogy márpedig menjünk, és nagyon sírt. Borzasztó rossz érzés, remélem nem lesz sűrű. Én annak tudom be, hogy december elején elhagyott minket az apja, költöztünk is azóta, szóval lelkileg kicsit megviselt szegénykém.
2013. jan. 5. 18:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Az enyém is egy amúgy nevetős 3 éves kisfiú. :)

Kb. 3 hete minden!!! éjjel ordítva rohan át a mi szobánkba. Nem bújik be hozzánk, hanem át kell vele menni és az ő ágyában aludni, mellette. Szerintem nem emlékszik rá reggelenként, mert ha megkérdezzük, jól aludt-e, mindig igen a válasz. Mi is arra gondoltunk, hogy rosszat álmodik, na de minden nap, már ilyen hosszú idő óta?

2013. jan. 6. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!