Kisfiam leesett a kanapéról, beverte a fejét a radiátorba, és vérzik. Kb. másfél centi hosszú és 1-2 mm mély nyílás van rajta. Mit csinálnak vele a kórházban?
Telefonon azt mondták, hogy csak tapasszal összehúzzák, de szerintetek csinálnak röntgent, vagy akármilyen vizsgálatot a belső állapotról?
A férjem most van vele az ügyeleten, én meg itthon a lázas kisebbikkel...
Ez tényleg nem sok.Sőt!
Melyik kórház volt ez? Melyik osztály? Merre laktok?
("Ketteske". Valóban, a válaszod stílusával nem volt gond, ám a Kérdező nem azt kérdezte, Te mentél volna vagy sem. A válaszod nem a kérdésre vonatkozott. És nem tudhatod a hátterét, a lehetőségeit, és nem hiszem hogy szegény ebben a helyzetben pont arra kíváncsi, Te vajon hogy csináltad volt.)
Kettesre csak annyit, hogy most jövök rá, mennyire elszoktam az ilyen emberektől...
Hollandiában lakunk. Bekötöttük itthon a fejét lefekvés előtt, mert még mindig nem zárt be teljesen a seb, és úgy nem tudott volna aludni. :(
Azt mondta a férjem, hogy elég béna volt a doki, feltapasztotta a haját egy ragtapasszal, hogy hozzáférjen a sebhez, aztán a tapaszt meg nem tudta leszedni. Erősen húzni nem lehet ugye, nehogy a hajjal együtt széthúzza jobban a sebet. Szegény gyereknek most ott van a véres seb, fölötte meg egy ragtapasz a haján.
Na de megbeszéltük, hogy ha még holnap sem lesz teljesen zárt, akkor megyünk másik kórházba.
Nem tudom, Magyarországon szokták mondani ezt a kétóránként ébresztgetést? Én szerintem még csak itt hallottam, de nem vagyok benne biztos.
Nem mondták, hogy keltegessük. Arra kellett figyelnünk, hogy mind a 2 oldalát egyformán használja, szemmozgások párhuzamosak legyenek és ha furcsán viselkedne, azonnal vigyük vissza. Meg persze a szokásos, hányás, szédülés, stb.
Mennyi idős a kisfiad?
Szia!
Nem kell teljesen felébreszteni, csak keltegetni, hogy reagál-e rá. Nekünk volt már koponyasérülésünk, akkor is csak azt nézték, ébreszthető-e a gyerek, de nem kellett éberre fellármázni.
12es válaszoló vagyok.
Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!