Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok erről A GYEREKül...

Mit gondoltok erről A GYEREKülésről?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jan. 3. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
En nem vennem meg.
2013. jan. 3. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha hiszed, ha nem, fél órája ugyanilyen üléseket nézegetek a neten, hogy hol olcsóbb. :-) Csak kékben!

Nekünk az előző ülés is Pierre Cardin volt, és nem volt vele problémánk. Kényelmes, nyáron nem meleg túlzottan és én megbízom benne. Most is ilyent szeretnék venni.

De találtam olyant, ahol ingyen kiszállítják és ugyanennyibe kerül. :-)

[link]

2013. jan. 3. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Mekkora gyermeknek?

Csak azért,mert ez nem dönthető szerintem.

3 évestől talán jó volna de akkor sem ilyet vennék hanem 15-36 kg.először én is ilyet vettem,mert ez majd végigkíséri a fejlődésben,na ja persze,csak tudatlan elsőbabás voltam.Sosem használtuk....most hogy már jó lenne,vettem 15-36kg,sokkal biztonságosabbat

2013. jan. 3. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Mekkora gyereknek vennéd? Sokat utaztok, hosszú időn keresztül?

Nekem még a 4 évesem is elalszik hosszabb utakon, kényelmesebb és biztonságosabb, ha dönthető az ülés.

Magával a márkával nincs baj, nekünk sok PC-es dolgunk volt (babakocsi, utazóágy, autósülés) biztonságosak, kényelmesek.

2013. jan. 3. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha már az autóbiztonsági övével van bekötve a gyerek,akkor már nem biztonságos dönteni az ülést!Szerintem...Talán az isofixeset lehet,bár nemismerem csak tippelek
2013. jan. 3. 13:54
 6/7 A kérdező kommentje:
2 éves..nem igazán utazunk...havonta 1-2 alkalom
2013. jan. 3. 15:17
 7/7 A kérdező kommentje:
és az is rövid táv kb.20-25 km
2013. jan. 3. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!