Mikor mondjuk, hogy "anyás" egy gyermek?

Szerintem nem az :) Az a természetes, hogy hozzád ragaszkodik a legjobban (te szülted meg vagy mifene), de ha mástól is elfogadja az ételt, mással is játszik, sétál, akkor nem az a totálisan anyás gyerek, az meg természetes, hogy keresni kezd téged :) Nyugtasd meg a férjedet, én is amúgy kicsit anyás voltam, mert nagyon szeretem anyukámat, sírtam is, mikor oviba vitt, de max 10 percig ha hüppögtem, aztán mentem is játszani a többiekkel :D
Fontos, hogy a pici érintkezzen sokat Apával is, néha lehetnek kicsit kettesben úgy, hogy közben Anya is ott van velük, így a kicsi is megnyugszik és Apa is úgy érezheti, hogy nincs kihagyva smemiből :)

Megnyugtatlak, a gyereked teljesen normális, nem anyás!
Leírásod szerint korához képest rendesen kommunikál másokkal, a fél óra múlva való keresés éppen a korának megfelelő idő, kislányom is kb. 30-40 perc múlva kezdett el keresni engem ebben a korban.
Annak is megvan az oka, hogy férjed így érez, meg kell keresni - ő, az apa vagy a férj nem kap valamit meg, vagy valamiből kevesebbet kap, mint eddig, esetleg féltékeny, fél valamitől. Idézd fel, milyenek voltak a napjaitok a baba előtt, mi az, amire most nem jut idő, de akkoriban fontos volt? Beszélgessetek a férjeddel, nem a babáról, hanem önmagatokról, mi hiányzik, mi lenne jobb másképp. Ezt a kérdést ne vedd támadásnak, te a lehető legjobb anyukája vagy a babádnak, mint ahogyan a férjed a lehető legjobb apukája. Most meg kell tanulnotok valamit, hajrá, tegyétek meg együtt, családként, hiszen egy irányba eveztek.
Szurkolok.
34N+2,5L

Szerintem is csak természetesen anyás a gyermeked.
Az unokahúgom nem, leírom, ő hogy viselkedik.
A szüleivel alszik, 1 éves, de éjjel is vagy 12x felkel szopizni, ha meglátja az anyját sírni kezd és mászik felé, rá, 24 órából 18-at az ölében lóg, ha nem látja max 10 perc és üvölt, senki nem tud vele mit kezdeni, nem eszik, alszik, játszik mással, az anyja meg már totál KO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!