Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtatok már Acc 100-t két...

Adtatok már Acc 100-t két éves gyermeknek?

Figyelt kérdés

Már megivott az elmúlt 1-2 hónap alatt 1,5 üveg naturlandos köptetőt, de reggelente még mindig hurutosan köhög. A dokinőnek az volt a válasza, hogy inkább a naturland, mint az acc!

Kislányom 4 éves már egy éve csak acc-t használunk, mert azt hajlandó meginni, és általában gyorsan is hat nála.

Gyógyszertárost kérdeztem, de ott sem kaptam konkrét választ.

2013. jan. 2. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
az én 2éves fiam mindig azt kapja,most is.De nem értem miért nem lehet adni,vagy most mi?Nekünk mindig a doki mondta ezt amúgy,és megvagyok vele elégedve.Előtte fluimucilt adtam neki,de azt már nem hajlandó meginni,ezt szereti.
2013. jan. 2. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:

A doktornő azt mondta, inkább a gyógynövényt, mint a kémiai anyagot.

Igazából az én problémám, hogy még csak 3 napja két éves, vagyis eléggé a határon van.

Nem tudom, hogy adjam, vagy sem!

2013. jan. 2. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan adhatod neki,azért ez nem egy olyan erős gyógyszer....na meg ha már 2hónapja nem használ a másik,igyis köhög,akkor meg főleg adnám neki.
2013. jan. 2. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:

A papírjába 2 éves kor van.

Nekünk a gyerekdoki a 11 hónapos fiamnak mondta, hogy adjam.

De végül nem adtam, mert azt írja a papírja, hogy csak kórházi felügyelet lehet 2 év alatt.

2 évesen már lehet adnám, mert 2 éves és más nem használ.

2013. jan. 2. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!