Mikor és mennyit alszik nappal kétéves gyereketek? Hogy alszik el? Egyedül vagy melléfekszel?
Figyelt kérdés
Egyre későbbre tolja a nappali alvást a kétévesem, alszik amúgy kb. 2,5 órát. És csak úgy alszik, ha melléfekszem. Ha felülök, már kétségbeesik, tapad rám, nehogy otthagyjam. Esélytelennek tűnik, hogy egyedül aludjon. Nálatok hogy megy? Jön a kistesó, nem tudom, mi lesz így.2012. dec. 29. 14:35
11/11 A kérdező kommentje:
Logikusnak tartom, azért is próbáltam ki, de nem tudom, meddig kell ezt így csinálni, hogy eredmény is legyen. Mert egy hét alatt semmi de semmi nem változott.
Akinél nehezen ment, mennyi időbe telt, míg megszokta a gyerek, hogy egyedül fog elaludni?
2013. jan. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!