Ugye nem csak az én majdnem 4 évesem harcol az alvás ellen?
Figyelt kérdés
Már szokott kihagyni délutáni alvásokat, de pihenni kötelező. Ma is 13-14 óra között feküdtünk, nem aludt el,csendben pihent. Ilyenkor már 6 óra fele kezdi a nyűgit, vacsi, fél 7-kor már a kádban van, utána irány az ágy. De még így is "össze kell vele veszni", hogy most már aludjon és csukja a szemét. Ami csukódna is , de mindég valamit matat, vagy ficereg. Imádom ilyenkor, de bosszantó:-)2012. dec. 27. 19:24
1/5 anonim válasza:
Két gyerek:az egyik utál aludni, mindig is utált, sokszor veszekedés lett belőle. Másik imád aludni, mindig is nagyalvó volt :) Kicsit rontott rajta a nagy, de ő nem ellenkezik.
2/5 anonim válasza:
Mintha az én 4 évesemről írnál :-)
Ma ki is maradt a délutáni alvás. Nagyon nehéz vele ez az alvás dolog, de mindig is nehéz volt. Beletörődtem. Azt hiszem...
3/5 anonim válasza:
Nem, nem csak a Te 4 évesed tiltakozik az alvás ellen. Az én fiam nemrég múlt 4, de már 3,5 éves kora kész kínszenvedés vele minden délutáni szieszta, az esti lefekvéseknek pedig a fele ilyen.
4/5 anonim válasza:
mivel elég szófogadó igy jön alaudni,és szinte mindig el is alszik.de már többször maradt ki délutáni alvás az oviban is és itthon is,most karácsonykor pl esélytelen lett volna lerakni délbe de semmi gond nem volt vele estig sem.Ha úgy érzem nehéz,rohangálós napja volt akkor megyünk 1-kor aludni,és jön is szépen,ha csak autózott társasozott,mesézett,színezett,semmi fárasztó és amúgy is fél 8-kor ébredt akkor nem erőltetem,de ha lefekszünk és egy óra hossza alatt nem alszik el,már akkor sem.de egyébként csak mondja,hogy nem aludna,meg még játszana,de ennyi nem hisztizik,ha azt mondom menni kell,
5/5 anonim válasza:
4 évesem 1,5 éves kora óta nem alszik napközben.
Oviban sem alszik.Már az óvónénik sem könyörögnek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!