Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiborulok a lányom evési...

Kiborulok a lányom evési szokásaitól! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Kezdem ott hogy borzalmas válogatós!:( 2-3féle főtt ételen és ugyan ennyi hidegen kívül semmit nem hajlandó megenni. Van olyan étel amit még soha nem evett meg magától,csak mikor pici volt és én adtam.

Nála az nem válik be hogy ha "éhes lesz majd eszik",ugyanis több mint 2hete jóformán nem eszik semmit. Kipróbáltam hátha bejön,de nem!:((( Ha nincs kedvére való nem eszik egész nap,estére viszont már olyan éhes hogy inkább megeszi a kenyeret magában,és megiszik fél liter tejet.

Elegem van!!! Most is kivételesen ebédelt mert húsleves volt amit szeret,de csak úgy ha tésztán kívül nincs benne semmi. De valahogy belekerült egy picurka petrezselyemzöld,mikor észrevette elkezdett fújjolni meg öklendezni,abba is hagyta az evést!:(

2012. dec. 27. 16:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy az apja 12órázik,reggel 6-kor megy este 8-ra ér haza!:(

Így nincs együtt evés soha legalábbis nem hétköznap. Én próbálok vele együtt enni,de soha nem kell neki az amit én eszem.:(((

2012. dec. 27. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtatás szeretnél, olvasd el Vekerdy Tamás Érzelemi biztonság című könyvét. Olyan megnyugtatóan ír mindenről, amit más (én is) problémának gondol. De lehet a nem evés rész valahol fent is van a neten, keress rá.

Röviden annyi, hogy egye azt, amit szeret. Ha kakaót eszik CSAK reggel és este, akkor azt. Nem lesz baja tőle! De, ha rágörcsölünk a témára, vagy látja rajtunk esetleg azt, hogy ez kiborít, vagy elszomorít bennünket, súlyos gondokat okozhatunk a későbbiekre. És értsd meg a férjed, ő férfi. Csak mi izgulunk sok mindenen feleslegesen. Ők sokkal lazábban veszik az életet. Ezt magunkról tudom. Én az a típus vagyok, ha sokat alszik azon görcsölök, ha keveset azon, ha közepeset, azon.

A gyerekem evési szokásairól már nem is beszélve. Ropin és ugyanazon, mint a te lányod, elélne ő is. Bánt valahol, de elfogadom. 21 hónapos, fiú.

2012. dec. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!